tirsdag 5. januar 2010

Åringen min :)

Så er hun ikke føll lengre Eldjenta, men åring !! Rart å tenkte på hvor for tia flyr, synes ikke det er lenge siden hun var med ut i luftegården for første gang, og testet “pipstilkene” sine, nå er det skikkelig futt i de lange beina:

2010-eldjenta-4jan_03

Et lite mimrebilde fra i sommer, nå har vi kommet hit;

lillejenta-22mai_08

Det har skjedd en viss utvikling for å si det slik. Bildet her er tatt i går, hun fresa rundt på ridebanen og er så heldigvis frisk og rask som en nybliven åring skal være :)

2010-eldjenta-4jan_04

Ikke bare frisk og rask, men usedvanlig vakker også …hehe, skikkelig liten røverdame dette, med “fark” i blikket og vilje av stål!

2010-eldjenta-4jan_01

2010-eldjenta-4jan_02

2010-eldjenta-4jan_06

2010-eldjenta-4jan_05
Her står hun å slapper av litt etter løpinga sammen Vinge Blessen. Han skal bare ta det med ro framover nå, til vi finner ut av hans problemer.

2 kommentarer:

Nevvi sa...

Hærregud, de vokser så altfor fort! Blir spennende å se når hun mister vinterfrakken!

Annelise Wara sa...

Vokser veldig fort ja.... utrolig fort !! Og jeg som trodde hun kom til å bli litt lysere ;-) Blir nok like mørkebrun som sine to storesøstre (etter Elding). Det er to veldig flotte hopper, ganske forskjellige til helsøstre å være, den ene (Marmorjenta) er stor "skikkelig kaldblods" uten å være grov på noen måte. Den andre (Jentami) normal størrelse, veldig edel, nesten blodsaktig :-) Blir veldig spennende å se hva den enorme vinterpelsen hennes skjuler ja :)