onsdag 10. februar 2010

Tospann ??

2010-eldjenta-tamp_01

Nei – ikke helt, bare nesten :-) Dette er kun et ledd i innkjøringen av Eldjenta. Vinge Blessen fikk en liten skrittetur (25 min, max 95 i puls) i dag, og Eldjenta fikk være med bare for å venne seg til “å gå framfor” vogna. Hun ser faktisk litt høyere ut på rumpa enn Blessen, men det er et lite synsbedrag, fullt så stor er hun ikke (bare nesten, ikke så mange cm om å gjøre).

Gikk helt greit dette, ingen problemer overhode, og hun tusla lydig og pent sidenav Blessen. På snuplassen i Hjelpdalen stoppe vi litt, og da hadde hun lyst til å hoppe og leike litt med gammelvallaken…. ! Men forsto at leiken var over da vi starta på hjemturen.

Vel hjemme på stallen fikk hun stå betta i kroken på veggen sidenav Blessen. Etter jeg hadde tatt av ham vogna, prøvde jeg å legge den over Eldjenta, men OBS ! DA var den plutselig veldig skummel. OK når Blessen sto i dragene, veldig farlig uten Blessen i dragene….

Jaja, de er nå rare disse åringene. Men vi får fortsette denne treninga, en liten tusletur i “tospann” og litt vogntilvenning utenfor stalldøra. Tar vel ikke så lang tid før hun ikke gidder å være redd vogna UTEN hest i.

Annelise

Ingen kommentarer: