tirsdag 16. februar 2010

Vinge Blessen er FRISK :)

I dag var vi avgårde for ny EKG etter en lengre hvileperiode for Blessen. Magefølelsen var god, for gutten har vært så fresh og opplagt den siste tiden. Allmen tilstanden har vært veldig god, og jeg var mest forberedt på; FRISK :) Faktisk !!.. (heldigvis) ble det slik, hadde vært kjipt å reise hjem med beskjed om ny hvile og ny EKG om x ant uker når jeg på forhånd var så optimistisk.

2010-blessen-16feb_01
Her er vi straks klare til å dra heim, og det er bare glede å spore! Blessen har lagt på seg litt i hvilen, men ikke “forskrekkelig” – har sett ham værre for å si det slik ;-) Etter vi kom hjem måtte denne glad-nyheten “feires” med en kjøretur! Eldjenta fikk være med, vi skal bare ta det med ro på de første turene, så det er ikke tøffere enn at “litj’tupp” får være med.

La oss håpe vi er på god vei opp fra bølgedalen nå, og at vi har fått vår dose “elendighet” på en stund. Alle hestene er friske og raske nå :)

Rigeljenta “kviner” rundt å viser brunst, hun kan nesten ikke vente til vårens “date” med Moe Odin (eller er det jeg som er utolmodig….? hehe).

Varnes Pia tusler rundt og ser bare glad og fin ut. Mage har hun fått, og hun er i godt hold og blank og fin i pelsen. Må få tatt noen “naken-bilder” av henne med mage snart nå :)

Pondus trener veldig fint for tiden. Han har fått en rolig oppkjøring etter hoste-styret i januar, og i går fikk han sin første litt tøffe økt etter virusene “mista grepet”. Vi er tilbake der vi slapp ved juletider, og vel så det. Virker ikke som han har mista så mye, formen er veldig bra, og treningslysten er stor. Resten av februar og deler (hele ??) mars vil gå med til litt tøffe intervaller i bakkene. Styrke og kondis står på programmet, og vi får bare jobbe på. Sommeren og årgansløpene er her før vi rekker å trekke pusten (phu !).

Sånn, det var dagens GLADMELDIG :) Annelise

2 kommentarer:

BenteB sa...

Innmari glad på deres vegne! :)

Sioux + Biloxi + elx sa...

Ååååh, det var gode nyheter det!!!