fredag 5. mars 2010

Snøbasing :)

Tenkte å ta en “lettvindt” trim for Vinge Blessen sin del i går, men han var ikke like enig :) Vel, starta veeeldig optimistisk begge to;

2010-mars-blessen-jenta_01

Mye snå ??? nei da, vi jogger på vi :)

2010-mars-blessen-jenta_02
Høye kneløft må til :)

2010-mars-blessen-jenta_03

Det tar ikke lange stunda før “piffen” går ut av de to snø-baserne :)

2010-mars-blessen-jenta_04

Phu ! Sliten :)

2010-mars-blessen-jenta_05

Eldjenta avlutter økta med et lite snøbad :) jaja, det ble dagens økt i snøen. Jeg måtte “vasse” over til den andre enden av ridebanen å hente de to “trimmerne” – og joda, det tar på å vasse med snø til oppetter låret Winking…phu :)

Annelise

3 kommentarer:

BenteB sa...

Herlighet, hun er jo DIGER! Og tilsvarende vakker, selvfølgelig :) Min lille Brego hadde bare blitt en knert ved siden av de to, hihi :)

Annelise Wara sa...

Jeg har ikke målestav, men måtte til med en tomstokk i dag, for jeg ble litt overraska sjøl av å se dem sammen, for jo, lilletuppa har vokst litt ;-) Hun er ca 137cm på manken og 146 cm på rumpa. Blessen er liten altså, bare 147 cm på manken han (mor er lita også, det er nok fra Ree-hestene dette, ligger i slekta). Rart at de blir så store, både hun og Pondus, de har en bittelitten pappa :-) Rigeljenta er heller ikke diger, men sånn normal, ca 153 cm på manken. Men begge ser ut til å gå forbi mora med en god marin :-)

BenteB sa...

Ja, Sara er jo Ree-hest hun også, og hun er vel rundt 147-148 på manke :) Bokli Balder er 156, men akkurat nå ser det ut til at Brego slekter på mora si i høyden og faren i bredden..!