lørdag 10. april 2010

Flott V75 dag på Leangen :)

Etter å ha tatt en rask trimmtur med Vinge Blessen og Eldjenta i formiddag, tok vi turen til Leangen for å kose oss med V75 løp Jørgen og jeg. Med Canon’en full-laddet, var vi klare for å knipse lokale og tilreisende hester, og bare kose oss.

Flere Sjørdalshester var i ilden, samt tilreisende storfavoritter. Rigeljenta sine to døtre etter Elding skulle begge to ut i banen, og BEGGE VANT !!! Utrolig gøy! Jentami (4 åring) har bare startet 4 ganger i sitt liv, og har en trippelprosent på 100% (!!!). 1 –3 – 3 – og 1 i dag! Snakk om lovende dame.

jentami-1pl-10april_01
Her er hun på vei til seier i dag, godt kusket av fast makker Arne Nilsen. Etter 29 september i fjor har hun hatt en lengre pause, og hadde årsdeby 29 mars med en fin 3.plass. I dag var formet ytterligere forbedret og det ble en velfortjent 1 plass.

Marmorjenta har ikke startet siden desember 2009, og i dag bars det rett ut i V75 løp. I samme løpet startet også Høiby Balder til Joar Leirfall. Han galopperte seg dessverre bort. Men Marmorjenta tok hjem en flott seier, og vant som et 6.valg. Snakk om å komme tilbake etter pause med stil.

marmorjenta-1pl-10april_01
Over; fra oppløpet

marmorjenta-1pl-10april_02
Over; Linda Olsvik og Arne Nilsen seiersdefilerer :)

Rigeljenta gratulerer sine to døtre etter Elding :)

I 10. og siste løp på Leangen i dag skulle Sune Palema (S) med Bo Westergård vinne. De var tilreisende, store favoritter. Men denne gangen ble de jammen “banket” av Leangens flotte Thai Olympic med en rørt og glad Jomar Blekkan i vogna:
thai-olympic-1pl-10april_01[5]
Hingsten har utstråling og sjarme i “bøtter og spann”, fikk nylig sitt kåringsbrev (etter noe “stang ut” løp”), men viste i dag at det er klasse over gutten, virkelig flott og velfortjent seier i dag.

Gratulerer alle sammen :) Annelise

Ingen kommentarer: