mandag 3. mai 2010

Fineste jenta :)

Det ble Eldjenta det ! I går drog vi avgårde til Fylkesutstilling på Orkdal Travpark, i et vær som ikke hører hjemme i mai måned;

til-orkdal-2mai2010
Slik så det ut da vi passerte Buvika, det er nesten bare å le av dette (selv om det man helst vil gråte…!). Men i Orkdalen hadde det regnet bort mesteparten av snøen, og det var stort sett oppholds under selve utstillingen heldigvis.

I fjor var vi utover med Pondus, som da ble Spisshingst i sterk konkurrans (12 hingster i klassen, Pondus vant med følgende rekke; 9, 10, 9, 8, 9). I år var det langt færre hester, bare 6 hingster totalt inkl en åringshingst, men bedre tall på hoppesiden. Det var meget god kvalitet på hoppene, spesielt i 2 årsklassen hvor de var meldt hele 6 hopper.

I klassen for åringshopper var det meldt bare 2. Eldjenta skulle konkurrese mot Fjortisa (e; Prins Juventus u; Tanga) som eies av Liv Karin og Øystein Mælen. Det var ei knakende flott hoppe som det slettes ikke hadde vært noen skam å tape for;

kat14-fjortisa_01
Stor og langbeint dame dette, og endte opp med en sterk karakterrekke hun også: 9, 9, 8, 7, 8) .

Her står jeg og gjør klar Eldjenta og venter på at vi skal inn i ringen og bli gransket av dommerne;

kat15-eldjenta_01
Siste finpus, og en kos :)
kat15-eldjenta_02

Så er det inn i ringen for å bli gransket fra alle himmelretninger;

kat15-eldjenta_04
Ikke så lett å stå stille for ei tenårings-bærte med lopper i blodet. Er er det et lite brøkdel av et sekund hvor damen står pent på alle fire.

kat15-eldjenta_05
Så kan vi smile bredt og puste ut! Jenta ble stilt som 1.kval med rekka; 9, 9, 8, 8, 8 ! Gavepremie og gul slufse, hun kunne jo ikke være dårligere enn sin storebror må vite :)

Annelise

3 kommentarer:

BenteB sa...

Veldig velfortjent, hun er ei vakker snuppe! Gratulerer! :)

Nevvi sa...

Grattis! Og dæven som hun har vokst! Er tydeligvis litt miljø for det hos dere, for jeg fikk med to utstillingsresultater på Klodriken når han kom også.

Annelise Wara sa...

Takk takk :) Jo, de er veldig flinke på Orkdalen Travpark. Steller til utstillinger, mønstringsløp og prøveløp, samt lokalkjøringer. I år var det lite hest i forhold til i fjor. Da var det hele 12 hingster i 2 årsklassen til Pondus.

Veldig trivelig med slike arrangement, så vi kommer sikkert til å dra utover neste år også. Da med Eldjenta i 2 årsklassen, og forhåpentligvis en lillebror/søster til Vinge Blessen som åring. Fin mental trening for slike småttiser dette :)