onsdag 26. mai 2010

Terreng hester :-)

Både Vinge Blessen og Ardvinna har fått rideturer i skog og mark de siste dagene. At Blessen trives i terrenget er ikke noe nytt, jo mere ulent > jo bedre trives gutten. Men spent var jeg på Ardvinna, og hvordan hun ville takle “knatter og knøs” og div ulent trøndersk terreng. Vel, det taklet hun utmerket ! En smuuule mere framover hun enn Blessen, men der stiller “Vingle” i en egen kategori, for han tusler på tur :) Stopper gjerne og nyter utsikta og lytter på fuglene.

Ardvinna hadde ikke så mye tid til sånt. Men etter å ha klatra litt i noen bratte motbakker, fant hun ut det var godt å stoppe og puste litt ut på toppen, og jammen tror jeg hun tok seg bittelitt tid til å nyte utsikten også. Ardvinna er godt innridd, og det er veldig behagelig med en hest som viker for sjenkel, som kan stoppe, rygge, gå sidelengs osv…. Jeg er litt borskjemt med Vinge Blessen, for han er flink sånn. Det er utrolig deilig å kjenne at Ardvinna er OGSÅ veldig godt skolert, og er såpass lydig at vi kunne rygge oss ut av krattet når det ble for ulent og tett :) Flink hest !!

Blessen var ute en tur i går, og vi tok turen innom “jule-tre-jordet”, bare fordi det ser slik ut der;

2010-25mai-blessen
Midt inne i skogen ligger et lite jordet og der står det ei diger gran, skulle hatt sledekjøring hit i romjula :)

2010-26mai_ardvinna
Bildet over er fra dagens tur, her har vi akkurat kommet tilbake, og nyter utsikten ned til stallen :) Det begynner å bli grønt nå, men jammen har denne våren vært treg. Sikkert 3 uker seinere enn normalt. Det er såvidt det er litt grønne blader på bjørka i skogen, det er seint!!

2010-24mai-andreas_04

Og jammen har de ikke hatt storfint besøk hestene ! Andreas dimmer snart fra sitt opphold i Garden, men måtte opp og vise hestene hvor flott han er i sin uniform. Hatten måtte av, det ble litt “trompet-naser” på hestene av den ;-)

Annelise

2 kommentarer:

Elisabeth Jensen sa...

Så utrolig stemingsfullt med juletreet midt inne i skogen. Det burde jo vært pynta til jul, tent bål og kjørt/ridd inn der lille julaften.

Annelise Wara sa...

Ja, det går en gammel skogsvei opp dit, hadde vært moro å kjørt slede inn om vinteren, og hatt en liten "jule-samling" der :-)