fredag 21. mai 2010

Vi nyter sola ☼

Endelig har våren kommet, gresset vokser og sola skinner :) Dette får vi bare nyte, for værmeldingen for pinsehelga er ikke akkurat lovende. Rigeljenta er kjørt til Lauvåsen for å bedekkes med Moe Odin. Får håpe det snart står et stort og flott egg klart :-)

Begge traverne har fått ridetrening denne uka. Vinge Blessen har vært på en relativt rolig “rist-laustur”, og Ardvinna har vært på et par fine turer. Den første i bakkene nedi Hjelpdalen, der har hun fått klatret litt, og tatt i bruk masse store og små muskler. DET var tungt, men damen jobber på med stor iver, og er ikke redd for å ta i ! I dag var vi på en rolig kosetur i skogen, noe i terrenget og noe langs skogsveier. Begge to skal få en økt på lokalbanen i morgen, lørdags formiddag har de siste ukene vært preget av stor aktivitet og masse hest på banen. Veldig trivelig for både to og firbeinte.

Mellom rideøktene har Ardvinna fått en dag på ridebanen, og jeg har trimmet pekefingern min;

2010-20mai-ardvinna_03

2010-20mai-ardvinna_06

2010-20mai-ardvinna_05

2010-20mai-ardvinna_07

Hun er rett og slett vakker damen :)

Eldjenta 1 år !!

Så har det faktisk gått et helt år siden Eldjenta ble født, og du som hun har vokst og forandret seg masse på dette året.

lillejenta-28mai_01

På bildet over er hun en uke gammel, og rekker knapt NED til maten.

2010-21mai-beite_0
Nå er hun like høy som Blessen og Varnes Pia, ca 140cm på manken og 147cm på rumpa. Litt overbygget, men det jever seg til med tiden.

De siste par dagene har Eldjenta, Varnes Pia og Bromle stått på “nerbeitet;

2010-21mai-beite_02
Bildet over viser hvorfor jeg kaller det “nerbeitet”. En annen grunn er navnet på selve åkeren, om jeg ikke tar helt feil heter denne åkeren for “Lynkylåkeren” eller noe slikt, …. like greit å kalle en spade for en spade; nerbeitet hehe…. Wink.

2010-21mai-blessen_03
Varnes Pia har virkelig lagt seg ut, og magen begynner å bli ganske så stor.

2010-21mai-blessen_01
Traverne får ikke gå på gress riktig enda. En liten ferie på det grønne skal de også få i løpet av sommeren, men ikke riktig enda. Elvira som ikke tåler vårgresset står også i luftegården sammen Blessen og Ardvinna, og det ser ikke ut til at de har det så fryktelig ille akkkurat ;-)

2010-21mai-blessen_02
Snakk om å nyte livet :)

Annelise – ønsker alle ei GOD PINSE :)

2 kommentarer:

Guro sa...

Ardvinna er virkelig nydelig :-)
(og nei du, de er ikke vonde på øyet de andre heller ;-))

Annelise Wara sa...

Takk for det :) JA, hun er ufattelig vakker, både utenpå og inni ;-) Og resten :) "Dæm e no fin all" ;-)