onsdag 2. juni 2010

Bli med på ridetur :)

Ardvinna er i ferd med å bli ei skikkelig terrengdame :) Nå har vi utforska skogsområdene rundt stallen og i nærmiljøet, og hun stortrives ute i terrenget. Klatrer som ei “fjell-geit” og tusler avgårde over “knatter og knøs” som ei dreven skogsmærr. Det eneste problemet vi støter på underveis er div trær …hehe. Hun er jo nesten en halvmeter høyere enn Vinge Blessen, så de steder Blessen og jeg “sklir under” – må Ardvinna og jeg gå rundt gitt :) Hun har også en smuuuule mere framdrift. Med dobbelt så lange bein, og framdrift x 2 – går det jammen unna :)

Her er en liten video-snutt fra turen i strålende sol i går. Samt noen stillbilder i tillegg:)

2010-01juni-ardvinna_01

2010-01juni-ardvinna_02

2010-01juni-ardvinna_03
På bildet over er vi j Hjeldalen, “mitt” lille paradis på jord :) Synes det er så vakkert der !!

2010-01juni-ardvinna_04
Så tilbake til stallen, er nydusja og fin, så lenge det varte….. de rekker knapt å komme seg i luftegården, før det skal “marineres” ganske så kraftig gitt…. rein og pen i 2 minutter….. :)

Annelise

4 kommentarer:

Vardvinni, Spinnvinna og Iselin sa...

Så hyggelig dere har det! :) Godt å se!

Annelise Wara sa...

Ja, jeg må jo bare være helt enig der ja :) Vi har det veldig hyggelig :) Moro å ri i terrenget med Ardvinna, hun er så ivrig og framover, og superblid og glad. Selv om hun har masse fremdrift, er hun ikke "bøs" og stri, veldig styrbar, og har forstått at i det mest ufremkommelige terrenget må hun ta det med ro og tenke seg litt om i blant. Tror jammen de små grå får litt trim også ;-)

elx sa...

Åh, takk for herlig tur! Kjenner til problemstillingen med hest som er litt i største laget for å komme fram over alt ;)
Men når hesten - som din og min - er blid, positiv og samarbeidsvillig, så ordner det seg 'lell!

Annelise Wara sa...

Takk for det :) Uvant med så stor hest :) men når de er like snille som de er store, går alt så bra så :D