søndag 27. juni 2010

Sol og litt faglig/praktisk påfyll :)

I uka som gikk, har vi hatt alt av vær, fra uvær til finvær, sistnevnte mest populært naturlig nok ;-) Hesteflokken koser seg på beite, mens Ardvinna måtte bli med til Hiberg Hestestenter for kurs i klassisk dressur og lange tøyer med Anne Grundvig som instruktør. Kurset var satt opp med teori tirdagskveld, og individuelle opplegg for timer med Anne Grundvig. Ardvinne og jeg fikk undervisning  på onsdag, og dette gav mersmak!! Det ble mange “aha”-opplevelser i forhold til hest & helse, og for meg blir spesielt lange tøyer et verdifullt supplement i løsgjørende arbeid i tillegg til travtreningen; for å holde hestene myke og smidige i kroppen. Styrke alle små balansemuskler, rett og slett fysioterapi for hest !!

Ardvinna tok dette utrolig lett, veldig lærenem og flink dame! Selv har jeg flittig notert og terpet på teorien, så viktige detaljer ikke går i glemmeboka. Vi har alerede praktisert på ridebanen hjemme på stallen, og neste gang må vi ta med Jørgen så vi får litt bilder av denne treningen også.

SOL :)

Siden vi har hatt bittelitt besøk at den store gule lykkepillen, har jeg tatt fram kamera og knipset hesteflokken på beite. Det er så fredlig og harmonisk at det er en fryd. Finnes ikke noe mere avslappende å tusle rundt sammen flokken, bare høre lyden av hester som spiser og fuglesang:

beite-22juni_01 
Vinge Blessen og Varnes Pia på vei tilbake til flokken etter å ha vært i stallen en tur å fått litt kraftfôr og "personlig pleie” ;-)

beite-22juni_02
Vi får håpe du ikke sprekker Pia, for jammen er den magen diger :) Fra siden ser det ikke så voldsomt ut, men rett forfra, eller bakfra ser hun ut som en ballong gitt.

beite-22juni_04

beite-22juni_09
Mor og datter koser seg sammen :)

beite-22juni_06
Og det gjør jammen meg disse to også :) Snakk om pent par !! hehe

beite-22juni_07
Det er ikke størrelsen det kommer an på ;-)

Annelise

Ingen kommentarer: