tirsdag 27. juli 2010

Deilige sommerdager :)

Og mange fine treningsturer med hestene. Både Sunflower og Ardvinna har fått fine treningsturer, og til og med gammelvallaken har kommet godt i gang med sitt nye liv som pensjonist ;-)

Emil og søskenbarnet Peder, har begge kosa seg på ryggen til Vinge Blessen;

2010-emil-blessen-25juli_01

2010-peder-blessen-25juli_0

Selv når han gikk som aktiv løpshest, har Vinge Blessen vært stødig og grei hest å bruke til barneridning. Nå som han går på beitet døgnet rundt, og har hatt hvile i snart 2 måneder, er han helt super “barneponni”. Han tusler fredlig rundt med ungene på ryggen, og koser seg.

Litt mere futt er det når jeg er ute å trener Ardvinna;

2010-25juli-ardvinna_02

Hun er snart like enkel og grei når det gjelder å skille på trav kontra galopp som Vinge Blessen er. På søndagen veksla vi mellom trav og galopp intervaller, og det takler hun fint damen.  Fatter galopp når jeg ber om det, og holder seg i trav når jeg ber om det :) Veldig ok at de lærer å skille på det ! Hun er svært ivrig og treningsvillig, vil FRAM rett og slett, gleder meg til hun skal ut å gå løp !

Etter noen intervaller, får hun gå litt “dressur” (aner ikke om det heter traver eller versader eller kontraversader …hehe). Hun skråstilles, for å være nødt til å krysse beina og jobbe skikkelig med bekken/hofte;

2010-25juli-ardvinna_04
“På tur rir vi dressur” … :-) funker fint det :)

Også Sunflower trener fint. Er fremdeles på stadie “tilvenning”, og treningen foregår stort sett i bakkene ved Trøen. Det er rimelig stor forskjell på  å trekke vogn rundt på en travebane, til å kjøre på turer langs landeveien og i bakkene, men det går veldig fint. Hun bruker kroppen riktig i bakkene, og byr mere jogging på flatene. Kommer til å fortsette med denne treningen litt framover, så får vi ta turen over til lokalbanen når hun er klar for det. Veldig pen utsikt har jeg når vi er ute å trener ;-)

2010-26juli-tur_01

Annelise :) Som håper på flere dager med sol og sommer :)

Ingen kommentarer: