onsdag 4. august 2010

Alle mann alle :-)

Så er de samlet på det store beitet hele flokken, liten og stor :) Slapp Varnes Pia og lillepia inn til de andre i helga, og de har kosa seg sammen hele gjengen. Rigeljenta som holdt på å “sprekke” av morsinstinkter de første dagene, hadde allerede logga helt av føllet til Pia, heldigvis. For resten av flokken var i overkant interessert i den lille pia :) Det er litt snedig å se hvor stor interesse resten av hesteflokken viser for et nytt medlem, de blir mør i blikket og mo i knærne alle som en. Men alt i alt synes jeg mor & barn ble tatt i mot pent.

Varnes Pia er lavrangs, så i stedet for å “smelle” til de nysgjerrige, tok hun med seg lillepia og jogga litt rundt. Den eneste som fikk seg en liten “kakk” var Eldjenta, bra Varnes Pia klarer å irettesette en noe innpåsliten åringshoppe som trodde hun fikk utlevert en egen leikekamerat ;-)

beite-30juli_01
Her er flokken, viser interesse uten å være ubehagelig klengete. Varnes Pia og føllet tusler med en hale av interesserte tanter og, nei ikke onkel; men storebror ;-) Varnes Pia og Blessen de to lyse, de ER veldig like i kroppen ja. Så er Ardvinna der, samt Sunflower bakerst.

beite-30juli_02
Synes det hele går fredlig for seg.

beite-30juli_05
Rigeljenta viste heldigvis ingen interesse, heldigvis. Hun er sjefen ute på beitet, og Varnes Pia har hatt fint lite å stille opp med om Rigeljenta hadde yppa seg. Hun tok det heldigvis med stoisk ro, har vel sett aktivitets nivået til lillepia, og funnet ut at dette blir for strevsomt…hehe.

beite-30juli_03

beite-30juli_04

De måtte gå noen runder med nysgjerrige tilskuere, før de største mista interessen, og DA vokna Eldjenta :-) YES, ei lita venninne – wow skal vi leike ??

beite-30juli_06
Nyrulla og en smuuul møkkete kommer Eldjenta farende, og vil så gjerne leike med den nye lille jenta :)

beite-30juli_07
Det tar nok ikke så lang tid før lillepia og Eldjenta kan leike sammen, men enn så lenga må hun holde seg ved mamma’n sin, og Eldjenta fikk klar beskjed om at hun ikke måtte være FOR intens !

beite-30juli_08
Så logger de av resten av flokken, og mor & barn får tusle i fred og ro og slappe av med flokken. Lillepia holder seg fremdeles tett inntil mor, men viser større og større interesse for de andre. Spesielt shettisene, de står hun å knegger litt på, og har lyst til å bli litt kjent.

Annelise

2 kommentarer:

fru mor sa...

Litt frekke fru mor (Sioux & Biloxi) tillater seg å titte inn hos deg av og til.
Flott blogg og flotte små og store firbente!

Annelise Wara sa...

Tusen takk for det, og velkommen tilbake :-)