mandag 16. august 2010

Borte BRA (!) – men hjemme …. aller BEST :-)

Da har vi vært en drøy uke på ferie, og det har også betydd fullstendig fri for hele hesteflokken :) Tror ikke de to traverdamene har hatt så veldig i mot det ;-) Alle har gått ute på beite, men tilsyn selvsagt (hønemor her må hvite….hehe), og det har vært utrolig deilig å se at yr.no har meldt om fint vær hjemme selv om vi har vært en helt annen plass i landet.

Var spent på om Varnes Pia fikk nok næring av bare beite – til se selv og til lillepia. Det kunne jeg med glede konstantere at hun fått i bøtter og spann, var nesten blitt litt tykk på 9 dager :)

2010-15aug-pia_01
Hun viser heller ikke tegn til brunst, så det tyder forhåpentligvis på at hun har tatt seg og bærer neste år spire i magen :) Ser veldig godt ut Pia nå !!

Sunflower fikk en liten kjøretur etter at Jørgen fikk slå på ei baksko som hadde ramla av i løpet av uka;

2010-15aug-sun_01
Hun tusla glad og fornøyd en tur i Hjelpdalen og ned mot Flata, godt med ferie, men satte åpenbart pris på en kjøretur igjen. Ardvinna hadde også tråkka av seg ei sko, så hun fikk slått på den mens vi var ute å trente. Hun fikk rett ut på beite sammen resten av flokken etterpå;

2010-15aug-ardvinna_012010-15aug-blessen_01

Her tusler “ekteparet” mitt opp til resten av flokken, de henger mye sammen disse to, god kjemi der i gården. Blessen er forsiktig satt i gang igjen av Jørgen, bare for “kos’n” sin skyld. Han har blitt kjørt noen lette turer før ferien, og fikk en liten kveldstur i går også – og var overraskende glad og happy for en liten tusletur. Ser ut som han tåler “hobby-hest-livet” godt ! heldigvis !! Ardvinna skal ute å trimme litt i dag :) Galopp intervaller i sola ☼.

Så er det lillepia da, som har fått navnet W.M.Utopia:

2010-utopia15aug_01

Der i gården var alt bare normalt gitt ;-) snakk om propell, burde nesten hete Propellpia, men det ble litt for dumt, så vi valgte Utopia :) Måtte sette våre bokstaver forran (er ikke WM altså, bare Wara Midtlyng….hihi) for å få det godkjent. Hun har vokst mye, og trent masse :-D. Der er det full rulle dagen lang gitt:

2010-utopia15aug_02
Får håpe hun sparer litt krutt til travbanen senere i livet også ;-)

Både Rigeljenta og Eldjenta var også i godt hold og blanke og fine. De sto å hang i skyggen da jeg tusla rundt med kamera, så bilder av Jentene mine får vente til de gidder å tusle litt i sola :)

Ferien har vi tilbringt i Vestfold, masse glade aktiviteter for ungene, og litt hest for oss voksne. Var innom Jarlsberg travbane en dag, samt et besøk på Sandtangen til de som driver oppdrett av Tangen hestene. Utrolig gjestfrie mennesker samt flotte hester å se på der i gården. Jeg falt spesielt for et hinsteføll etter Lome Elden …..(ikke stor bombe akkurat – at den jeg likte best var etter Lome Elden), men bevares, der var det mye flotte hester både ute og inne på skryteveggen :-)

Annelise

Ingen kommentarer: