lørdag 4. september 2010

Banetrening :)

I dag tok vi med oss Solsikka over til lokabanen, for litt lett banejogging og tilvenning. Hun har ikke vært på henger siden hun kom til oss, så vi fant ut det var på tide å friske opp litt, samt få trena damen på “flat mark”.

2010-04sept-sun_04[4]
Hun mått snuse litt, så tusla hun etter Jørgen inn på hengeren. Planen i dag var like mye “temming” som trening, hengerlessing, nye omgivelser, stå i påselings spiltet på lokalbanen osv. Alt tok Sunflower på strak arm. I grunnen en veldig behagelig frøken og jobbe med. Tolmodig, og realtivt kald i hodet. De første rundenene på banen tusla/små jogga vi, og tempo ble bare rolig jogg i dag. Først med meg bak, så måtte Jørgen kjøre noen runder å kjenne på frøkna si han også ;-)

2010-04sept-sun_02

2010-04sept-sun_03

Mens vi hadde damen på stall fikk vi overraskende besøk;

cath-jan-e_4sept2010_01
Ekteparet Ardvinna & Vinge Blessen, med ekteparet Cathrine og Jan Erik på ryggen. Vi har stødige og kalde hester, og jammen har vi flotte barn/stebarn/svigersønn også :) De tok turen over skogen og ned til travbanen.

Blessen hadde mista ei sko i løpet av natta, og var litt sårbeint, så Jørgen sl0 på ei sko slik at turen tilbake over skogen skulle bli mere behagelig for pensjonisten vår;-)

cath-jan-e_4sept2010_02

Jan Erik har ikke sittet mange timene på hesteryggen, så det er tøft å ri turen over marka til travbanen !!

Annelise

Ingen kommentarer: