torsdag 2. september 2010

Endelig en treningstur for Solsikka :)

Etter en litt stri forkjølelse er hun endelig frisk igjen, Solsikka vår. Planen var en liten ferie på beite i uke 32 når vi selv var på ferie, så trening, trening og atter trening for traverdamene våre. Vel – etter ferien ble gjengen vaksinert, og Sunflower fikk en skikkelig dose snørr og gørr etter vaksinen. Nå er hun (bank i bordet) endelig frisk og vel så det. Har drøya det ekstra noen dager for å være helt på den sikre siden, men i dag var det tid for en liten tur i vogn igjen. Det gikk helt uten en eneste host og dråpe snør :-) Deilig!!

2010-02sept-sun_01
Planene videre for Sunflower er å utnytte den tiden som er igjen av 2010, slik at vi kanskje rekker et mønstringsløp før året er omme. Vi har mista verdifull trening nå, men får trappe pent opp, og se hvordan hun tar i mot grunntreninga.

Går ellers å venter på veterinær. Både Sunflower og Eldjenta har ulvetenner som skal trekkes, og Ardvinna kan nok trenge en aldri så liten “tannpuss” hun også. Vinge Blessen skal frysemerkes med trekant !! Han er definitivt pensjonert nå, og Agria har konkludert med at gutten har varig nedsatt bruksverdi i henhold til sin forsikring som travhest (Agria Racing). Dyrt å forsikre en gjeng travere, og veeeeldig ok når forsikringen virker slik den er ment, og forsikrings selskapet ikke lager noe tull. Tvert i mot vil jeg si! Agria kan vi trygt anbefale ;-)

Annelise

Ingen kommentarer: