fredag 24. september 2010

Hun vil nok ikke fryse :)

Lille Utopia, til vinteren :) Sjekk den pelsen, snakk om teddybjørn :)

2010-utopia23sept_01

Det er heller ikke så lett å få fotografert denne linse lusa, enten stiller hun seg opp for å bli klødd på rumpa, ellers er hun helt oppi meg for å kose ..

2010-utopia23sept_02  2010-utopia23sept_04

Men vist er hun søt og sjarmerende :) Så er jeg veldig veldig glad vi ikke valgte navn med “stjerna” i – for den holder på å forsvinne gitt, det er ca 3 hvite hårstrå igjen som “stjerne” og det er ikke rare greiene. At hun blir huskbrun som mora er helt klart, og jeg trodde en stund hun ville få samme lysebrune fargen også, men det er ikke sikkert hun blir lik sin mor. Hun er nemlig helt mørk på halsen og bak ørene;

2010-utopia23sept_03

Hun blir nok mørkere – sånn helt typisk “Spikeld-brun” kanskje ?? Hun er i allefall ei sjarmerende lita pie med masse egne meninger og mot. Mora hennes er mye “slappere” i oppdragelsen enn hva Rigeljenta er med sine avkom. Utopia får løpe å leike med med andre så masse hun vil, og Varnes Pia er ikke så nøye med å være hønemor hele tiden. Eldjenta sine første måneder var preget av en langt strengere oppdragelse fra mora, som passa på at hun var helt i nærheten hele tiden. Så langt virker i allefall Utopia til å være mere selvstendig, og en veldig trygg fole. Nysgjerrig og utforskende, og …. som det første bildet viser; full av masse varm vinterull :)

Annelise

Ingen kommentarer: