lørdag 11. september 2010

Merket for livet … :-)

2010-08sept-merket_01

Sånn, da er gutten merket for livet gitt! Det hele foregitt under “full dop” – både sentralt og lokalt ;-) Så selv om det ser litt brutalt å plante et jern nedkjølt av flytende nitrogen til mange mange minusgrader – rett på barbert hud så kjente nok ingenting, bedøvd som han var.

2010-08sept-merket_02
20 sekunder skulle det “fryses”, og Blessen sto som et lam og ante ingen fred og fare. Rett etter så det litt trasig ut synes jeg, men etter et par dager synes det knapt (bortsett fra at han er barbert da…)

2010-10sept-merket_01

Pigmentet i huden er nå “knerta”, slik at pelsen som vokser ut blir hvit. Men Blessen har da så masse hvit pels han, både bless og sokker, han enda til en hvit flekk i buken, så litt ekstra på låret får vi tåle ;-)

Ungjentene fikk trekt sine ulvetenner, og spesielt Sunflower sine var kjempestore;

ulvetenner-2010-eldj-sun
Eldjenta “til venstre” og Sunflower “til høyre”. Begge har vært litt “uggne” på bittet, men jeg håper og tror at det blir bedre når disse spissene er fjerna !!

Ardvinna fikk også raspa sine tenner, og der var litt å korrere faktisk. Hun har vært stiv i nakken, og det er ikke rart, for hun hadde utviklet “bølger” på tyggeflatene (dvs de var ikke “glatte” og flate). Når hun hever/senker hodet med slike bølger, møter hun hele tiden motstand da bølgene “låser bittet”. Lise Westergren kunne nesten garantere at denne nakkestivheten kom til å forsvinne som dugg for solen når tyggeflaten blir flat og “glatt” igjen. Hun skal få en ny tannrasp før jul, og da regner Lise med at bittet er tilbake til normalen igjen.

Hører mange har vært plaget med virusbronkit i sommer/høst, og at det har gått et litt trasig virus. Det er vel det samme som vi har hatt “besøk av”. Spesielt Sunflower har vært forkjøla, men også Ardvinna sto å hosta etter prøveløpet. Begge er nå host og snørrfrie, og jeg håper vi har gjort unna snørr og gørr på lang lang tid nå !!

Annelise

Ingen kommentarer: