mandag 20. september 2010

Travtrening for Damene :)

I går tok vi med oss Ardvinna og Sunflower over til travbanen for litt banetrening. Vi valgte å kjøre dem over i hengeren, for litt ekstra service (og fin miljøtrening for Solsikka som ikke er vant til å bli frakta rundt på henger enda):

sunflower-ardvinna-20-9_01
Ardvinna er hakket høyrere enn Sunflower, men det sier vel mere om Ardvinna’s størrelse, og ikke Sunflower ;-) Sunflower er vel helt normal til å være ei 2årig varmblodshoppe, mens Ardvinna er en dame som ruver i terrenget :O.

Begge tusler pent på hengeren, og står pent under hele kjøreturen. Ardvinna har gått turen over skogen til lokalbanen mange ganger, og takler off-road løypa der uten problem. Sunflower har ikke fått prøve seg på off-road enda, vi får ta turen til fots før vi kjører vogn over skogen. Sunflower er relativt kald i hodet når det kommer til biler og sykler og “slik type sivilisasjon”. Mens skygger i grøftekanten osv kan jo rett og slett være et spøkelse – for ikke å snakke om ulv og bjørn, så det er litt mere “niffent” ;-). Dessuten går kyrne ute på beite enda, og de er faktisk ganske så farlige (hilsen Sunflower ;-).

Men er er damene kommet på banen, og står klare i stallen for påseling :)

sunflower-ardvinna-20-9_02

Jeg hadde med lommekamera, og håpa det skulle la seg gjøre å knipse litt bilder av damene sammen i banen, men Ardvinna var i overkant stri og hissig i går, og hadde ikke tid til slikt fototøys. Formen er helt klart inne hos damen, som hadde mest lyst å løpe fort fort fort i går. Jeg fikk trimmet mine armer, for vi skulle bare jogge !!

sunflower-ardvinna-20-9_03

Sunflower var med oss for 2. gang på banen i går, og løper lett og fint. Ser veldig uanstrengt ut i travet, og har god teknikk. I forhold til 2-årskanonene på Bjerke i går, som vant på 1.15 ca, ligger vi en hel tidsalder etter (for å si det pent). Men vi jogga et heat i underkant av 2 min tempo, og det fløt meget pent og lekkert. Fart er i grunnen ikke tema rikig enda, det er grunntrening og trivsel som er førstepri pr i dag – og da kommer alltids farten etterhvert også :)

Annelise

Ingen kommentarer: