onsdag 8. september 2010

Vi nyter siste rest av sommeren :-)

I går hadde vi en sommerdag, rett og slett. Gradestokken viste hele 25 varmegrader i skyggen, og da skal man slettes ikke klage – når vi skriver 7. september !! Snakk om nytelse. Flokken har stort sett gått ute døgnet rundt enda, mens traverdamene har starta på paddock/stall liv. Men i går fikk de ut på storbeitet hele gjengen, og det var meget populært :-)

beite-7sept_01
Mens Varnes Pia og Utopia dupper på toppen, feira Sunflower og Ardvinna beitelivet med litt “burning” :)

beite-7sept_02
Ardvinna prioriterte en skikkelig rulling før hun jogga rundt på beitet og løp av seg litt “lopper i blodet” :)

beite-7sept_03
Det nappes litt i graset, Ardvinna bakerst, har blitt solbleika i løpet av sommeren, ser nesten like mørkebrun ut som Sunflower her ;-)

Men så får lille Solsikka vår et akutt anfall av brunst !!! og det var ikke med måte rett og slett, stakker lille damen virka en smule forvirra …hehe

beite-7sept_04
Siden Bromlemann er litt for liten, snur hun seg mot Vinge Blessen og lurer på om han som har så god tid (pensjonist må vite) …. ikke har tid til å forbarme seg over en jomfru i nød :O)

beite-7sept_05
Og jammen er det ikke et par hjerneceller som er inntakt på dette med “blomster og bier”, selv om gutten er balleløs.

beite-7sept_06
Ardvinna, Vinge Blessen’s ektemake liker denne flørtingen svært dårlig, og kommer med flate ører og sier tydelig fra hva hun mener om dette !!

beite-7sept_07

Spørs om ikke et ultimatum eller to ble hvisket i Blessens ører, for han tusler nå lydig etter sin fru, mens stakkar Sunflower står igjen alene og “blinker”

beite-7sept_09
Resten av flokken bryr seg fint lite om en liten “eksteskapelig” krangel, og snart er det fredlig og harmonisk i flokken igjen.

beite-7sept_08

Her står Eldjenta og slapper av med mora, Vinge Blessen og Ardvinna tusler i bakgrunnen :)

Snakk om deilig sommerdag, og det er like flott vær fremdeles. I dag skal ungjentene få fjerna sine ulvetenner, Vinge Blessen skal frysemerkes med trekant, og Ardvinna skal få raspa sine tenner. Ikke like idyllisk start på dagen for flokken, men når veterinæren har gjort seg ferdig, blir det ut å nyte siste rest av sommeren for hele gjengen :)

Annelise

2 kommentarer:

Elisabeth Jensen sa...

haha...måtte le av det store kjærlighetsproblemet til Blessen. Ung og villig eller fruen. Han var fornuftig og valgte trofaste fruen. ;)
Hørtes deilig ut med sol og varme. Her ligger det jevnt på 13grader midt på dagen. Oppe hos Takeover det 0 grader om natta nå. brrr

Annelise Wara sa...

Han var ganske rar i går ja, det er åpenbart "noe" i topplokket som pirrer, men han vet ikke hva han skal gjøre med det ....hehe. Han så like forvirra ut som Sunflower stakkar. Ardvinna er over Sunflower i rang, så noen ekteskapelig krangel ble det aldri hihi, da både maken og jomfruen var lydige :)

Vi har hatt nok en varm dag her, og vi nyter det, over 20 varme i dag også (men det er litt kaldere om natta her også ;-)