lørdag 23. oktober 2010

Den første snøen :)

2010-utopia21okt_01

Mens snøen laver ned både sør, nord og vest for Stjørdal, har vi bare fått litt “fjon” her, bittelitt snø, og jeg er klar for mere :) I skrivende stund har det begynt å regne igjen …. Angrynoe jeg slettes ikke liker ! Får derfor “trøste” meg litt med bilder tatt for et par dager siden, mye hyggeligere det :)

Utopia snusa litt på den hvite fjona som dalte ned, men gjorde ikke stort nummer av saken, greit nok for den lille damen:)

2010-utopia21okt_02

For under snøen var det bittelitt grønt gress, og det var i grunnen mere spennende enn snøen i seg selv (hmmmm…. mat). Hun ser ut til å være like enkel i kosten som sin storebror Vinge Blessen. Han har i grunnen vært på slankeren hele livet, uten å ha vært spesielt slank :) Utopia har også matvett, og er pr i dag en smule rund og god. Mora er enda fin i holdet, selv om hun åpenbart serverer “fløte” til sin datter ;-) De går sammen døgnet rundt enda mor og datter, siden hun tross alt bare er 3 måneder. Om noen uker får vi vurdere om hun skal få sove i egen hybel om natta, sidenav mora, slik at mor får maten sin i fred, og ikke taper seg i vekt ettersom Utopia forsyner seg grovt av “fløten” OG kraftfôret :)

2010-21oktober_skarvan

Mens de preparerer skiløyper i Bergen (jepp – i oktober, sensasjon på nyhetene;-) får vi i Stjørdal nøye oss med utsikt til fjellet og hvite fine fjell :) Nå regner det, og det liker jeg ikke ….Crying.

Annelise

Ingen kommentarer: