mandag 4. oktober 2010

Klar for systematisk trening :)

I helga har Eldjenta fått på sine baksko, og nå er hun helt klar for å starte sitt aktive litt som traver ;-) Til nå har hun ligget i “tyvtrening” en god stund, vært masse i aktivitet, og noen turer i vogn gjennom våren og sommeren. Den siste tiden har hun vært litt sårbeint, så vi har utsatt faste treningsturer i vogn langs grusveiene her, til alle fire tottelottene har fått sko på. Nå er det siste paret sko på plass, og det gikk like nesten like greit som første paret ;-) I vår hadde hun en hovbyll i høyre bakfot, og hun var helt klart litt mere redd for den foten. Men med masse tolmod og ros, gikk det helt greit å få på sko.

Siden hestehengeren sto på tunet etter treningstur på Damene, måtte vi selvsagt teste Eldjenta også, litt henger trening skader aldri. Hun tusla rett inn Jenta, snakk om flink hoppe :) Ikke noe problem i det hele tatt. Sto litt inne på hengeren før vi rygga ut like pent som hun gikk inn, er det noe sak ??

2010-3okt-jenta_01

2010-3okt-jenta_02
Stolt eier og oppdretter :))) hehe, masse ros til flinke Eldjenta !

Begge traverdamene har vært en tur i vogn på lokalbanen og jogga i helga. Ardvinna traver veldig fint i perioder, men ramler utav travet i blandt og jumper bak. Musklaturen på venstre skinke bak har vært underutviklet veldig lenge, og er enda ikke helt på plass. Det er blitt mye bedre, men enda er det litt styrketrening som skal til for at hun klarer å holde stilen over hele distansen. Muggen er borte, MEN – er det ikke det ene – så er det det andre :’( I går kveld da jeg tok inn flokken hadde Ardvinna et framkne på størrelse med en fotball (nesten….hehe). Mest sannsansynlig har hun fått seg en kakk, og i går ble det “nødhjelp” – kjøleleire på. Så får jeg se hvordan det ser ut i dag. Skitt happen’s – men nå er jeg lei sånn “shitt” !!! Får håpe det ikke er alvorlig, og at hevelsen går ned relativt kjapt. Det blir vel fri et par dager nå, så får vi se det an. Men du og du så ultra irriterende !! :(

Annelise

Ingen kommentarer: