fredag 29. oktober 2010

Ridebane-trim for Pia’n

Etter vi flytta flokken fra storbeite til luftegårder, blir det litt roligere, og litt mindre trim på de som ikke er i normal travtrening. Det må en jo gjøre noe med, en kommende travhoppe må da ut å få litt fart på tottelottene i blandt. Til vinteren skal Utopia får være med som håndhest sammen storebror Vinge Blessen, men enda går hun med mora, som vil ha henne “i fred” så lenge hun er die-unge :) Så enn så lenge, får hun litt ridebanetrim sammen med mora si (som forsåvidt godt kan trenge å røre seg litt hun også).

2010-28okt-trim_01
Nå har hun kastet mesteparten av den røde føllpelsen sin, og under er det en brun hoppe, mørkere enn mora, kanskje hun får samme farge som Storebror Vinge Blessen til slutt ?? eller enda mørkere ? sånn “Spikeld-brun” ?? Det er litt igjen på halsen, og på ryggen/baken; ligger som et varmt ullteppe og beskytter mot regn ;-) Og den lille stjerna i panna er redusert til tre hvite hår … :-/

2010-28okt-trim_02
Varnes Pia ser godt ut i holdet, og har enda overskudd til å produsere fløte til Utopia.

Det satte begge pris på å få lufta seg på ridebanen, og bedrev litt egentrening og kosa seg :)

2010-28okt-pia_01
Varnes Pia ser ut som ei lita hulder med all sin man og pannelugg, synd Vinge Blessen ikke arva denne hårprakten, det er så fint med litt pynt :)

Ellers ser jeg i bloggen min at det kan virke som vi bare har fint vær her i Stjørdal hihi, vel – jeg er en “godværs-blogger”, liker å fotografere, og det er ikke like trivelig når det regner og stormer :) Etter 14 dager med regn var det godt med et par tørre dager, for nå laver det ned igjen, og i følge yr.no skal det vist bare regne en stund framover. Ikke mye vinter her i Stjørdal enda!

Annelise

Ingen kommentarer: