fredag 12. november 2010

Eventyrskogen :)

I går var jeg og Ardvinna på supeflott ridetur i Eventyrskogen :) For JA, nå er det helt magisk vakkert i marka, julestemning og helt supert. Snøen kom bittelitt for tidlig, la seg på rengblaut jord, og det tok en stund for frosten klarte å “ta marka” Snøen isolerer, og det var bløtt under snøen, men etter noen netter med 10 kalde blå har det fryst på såpass at det går fint i ri i marka ! Og snakk om flott skog:

2010-11nov_01

Her er vi på vei innover skogen rett over stallen, Ardvinna har det så travelt at det er slettes ikke lett å knipse bilder ;-)

2010-11nov_02

Kong Vinter på sitt aller beste, slik kan det bare være til mars 2011 nå :)))

2010-11nov_03

Vi stopper å titter ned på stallen før vi tusler innover i eventyr skogen.

2010-11nov_04

Ardvinna sine ører er kanskje det mest fotograferte hesteørene på Trøen ;-) hehe, men se hvor lekkert – for en deilig vinter !!

2010-11nov_05

Innom travebanen en liten tur også, og ser at det er spart litt snø til snøsåle, der blir det prima treningsforhold om vinteren fortsetter slik!

Eller synes jeg at kneet var en smuuuule mindre i går – HURRA! Det er “læraktig” underhud der denne lymfagitten er, og for ikke å ta “kverken” på huden har vi gått over fra kloramin og jodomslag, til Hibitane og Hipposan omslag nå. På mandagen får vi veterinær i stallen igjen, og jeg håper han kan gi oss en mirakelkur for denne “skiten”.

I dag er det “småjentene” Sunflower og Eldjenta som skal kjøres en liten tur :) på deilig vinterføre – ha en fin dag !

Annelise

Ingen kommentarer: