torsdag 18. november 2010

Sunflower går Offroad :)

Sånn, da er jomfruturen gjennom skogen til travbanen gjennomført, og det gikk utmerket :) Det er relativt smalt og trangt, og en smule offroad helt bokstavelig talt, så jeg måtte bruke litt tid på å bli kjent med damen før vi tok turen over skogen. Men nå var jeg rimelig trygg på at skogsløypa ikke skulle by på noen utfordring, og det var helt rett. Faktisk gikk hun som en stødig “gammelhest” og storkoste seg seg med toppa ører og jobba litt ekstra i de små kneikene. Hun er ikke redd “spøkelser” – det er heller helt konkrete greier som kan “vippe damen av pinnen” – som f.eks sekker med plastsøppel langs veien hehe. Mandagen var det søppeltømming i grenda, og alle naboer setter da fram søppebøtter (som her ufarlige) langs veikanten. En gang i måneden tømmes plastsøppel, og da settes det fram store blå plastsekker OGSÅ langs veikanten. De er rett og slett farlige synes Sunflower! Vi kom oss forbi de naboene som bare hadde en sekk til søppelbilen, etter litt overtaling ;-) Men så var det en som hadde hele tre – 3 (!!)– sekker stående i veigrøfta – DA var det nok for Sunflower, de skulle hun IKKE forbi! og vi måtte faktisk snu.

Men tilbake til skogsturen i går, bildet nedenfor er tatt på lokalbanen. Tok ikke sjangsen på å “fikle” med kamere på vei over skogen, måtte vente til damen hadde jobba litt og blitt litt sliten :-)

2010-17nov-flow_01

Lokalbanen har flotte treningsforhold, fin snøsåle, og helt prima. Det gjør det ikke akkurat værre at sola skinner fra en knall blå himmel heller!

2010-17nov-flow_02

Veien over skogen tilbake gikk like greit, og bildet over er knipset på en “sivilisert” strekke av løypa, den er vesentlig mere offroad andre partier.

Yr.no lover stabilt fint vintervær i flere dager nå, og det betyr flotte treningsmuligheter for hestene. JEPP – jeg er GLAD i vinter når den er slik !!

Annelise

Ingen kommentarer: