mandag 8. november 2010

Vinter over natta ..!

Den kommer nå alltid “som julenissen på kjærringa” …eller noe slikt ;-) Kong Vinter. Men i år kom den bokstavelig talt over natta! Fra fin høstdag og trimtur med damene på fredag, via en treningstur i snøstorm på lørdag, til Winter Wonderland på søndagen… :)

07-nov-2010_01
Sunflower skulle over en tur til lokalbanen på lørdag, og da tok vi like så godt med Eldjenta over. Hun tusla rett på hengeren, og oppførte seg helt eksemplarisk. Her står vi klare til dyst – kjekt med stall å sele opp – i slik snøstorm. Eldjenta fikk bare være med noen runder sammen Sunflower og et par hester til som dukka opp. Sunflower fikk jogge litt ekstra sammen de andre i økt 2. I grunnen veldig imponer over Eldjenta hvor flink hun var. Jogga så pent sammen resten, og når de skulla ha litt mere fart, logga vi av, og hun takla veldig bra at de andre drog i fra, og tok oss igjen og kjørte forbi. Veldig fornuftig og flink åringshoppe. Hun ville gjerne “fly” med resten av gjengen, men det er hun for ung til enda gitt ;-)

Søndagen fikk Ardvinna & jeg en superfin ridetur i masse nysnø, hun løper avgårde og er såååå happy. Kneet er enda hovent (lymfangitt), men det kan åpenbart ikke gjøre noe vont, for makan til sprek dame.

I dag har vi storkosa oss med skikkelig Winter Wonderland :) masse snø, nesten 10 minusgrader, med sol fra knallblå himmel. Jeg har lufta “storCanonen” i dag. Først litt knipsing av Eldjenta og Ardvinna på ridebanen, så et par fra luftegården etterpå. Kommentarer unødvendig ;-)

08-nov-2010_01

08-nov-2010_02

08-nov-2010_03

08-nov-2010_04

08-nov-2010_05

08-nov-2010_06

08-nov-2010_08

08-nov-2010_09

08-nov-2010_10

08-nov-2010_11

08-nov-2010_12

Så et par bilder fra luftegården, Sunflower er godt påkledd, hun er så tynnpelset ;-)

08-nov-2010_13

Mens gutta står “rumpe mot rumpe” og sover – de har egen vinterkåpe de gitt ! Resten av gjengen var opptatt av mat, og gidda ikke løfte hodet å se i min retning en gang ;-)

Det var litt av en mengde bilder, tolmodige sjeler dere som er med helt ned hit ;-)

I morgen er det rutineløp på Leangen, vi har planer om å ta med Sunflower og Ardvinna en tur, men får ta endelig avgjørelse i morgen. Sunflower har bittelitt mugg, men nok til at hun “nesten ikke kan gå” ;-) Hun synes åpenbart veldig synd på seg selv, men jeg har vasket og pakket inn kodene nå, så får vi se om det ikke ser bedre ut i morgen. Vi håper på en Leangentur for begge traver-damene i morgen :)

…..og Bromle & Blessen får stå i luftegården og sove litt i morgen også – i sola :)

Annelise

2 kommentarer:

BenteB sa...

Winter Wonderland indeed! Herlige bilder som alltid fra din kant, Annelise :) Gøy å se at dere farter rundt med Eldjenta allerede, det blir nok en liten stund før Brego skal til pers på banen gitt ;)

Annelise Wara sa...

Takk for det :) Det var liksom en ledig plass i hengeren da Ardvinna ikke skulle trene på bane, så da fikk "litj-tupp" være med. Mest for tilvenning sin del, og litt for at hun skulle få gå litt på flat mark. - Det er bare bakker rundt stallen, og det kan vel være godt å tusle litt på flat mark også for ei lita "tøtte". Hun er så flink at :) og jeg er selvsagt så stolt over tuppa mi at jeg nesten sprekker (men den følelsen regner jeg med du kan alt om ....hihi)