søndag 12. desember 2010

Det snør, det snør, tiddeli bom.

Jada, det blir nok hvit jul i år :) Faktisk så kan jeg ikke huske at vi har hatt så stabilt og fint vintervær før jeg. Snøen har ligget fra dag 1 (som var 7.nov). Ikke noe holkeføre og blåis, bare snø og kaldt og fint :) Helt etter min smak dette gitt :)))

Ardvinna og Eldjenta har fått trimme litt sammen i det siste, vi har “loffa” marka rundt i dypsnøen, og damene har fått både styrketrening, og litt “ørne-børne-trening”. På jordene og langs skogsveien har de fått løpe omkapp, og da er det bare å klipe seg fast gitt. De ligger i skinnflat galopp og konkurrerer ! Eldjenta er ei jente med futt, hun vet hva hun vil: konkurrere !! De girer opp hverandre litt, og legger inn et ekstra gir begge to, og det damper slik at hele stallen blir tåkelagt etter trening. Bare å sette opp alle luker og dører til damene har slutta å dampe.

Noen bilder fra de siste treningsturene med damene;

trening-08des_01

Bildet over er tatt på en tur i Remarka, den nye treningsløypa der. Snakk om flotte forhold :)

trening-08des_03

Eldjenta tusler så happy på tur sammen Ardvinna.

I dag tok vi turen nede i dalen ved Beistadmoen. Der er det snø! Masse snø, og de fikk jobba en smule begge to:

ridetur-12des_01

Trær hang tunge av snø over stien, og gjett hvem som fikk “raset” i nakken ? hehe, jotakk – undertegnede selfølgelig …. :-/

ridetur-12des_02

Tusla helt i “bunnen” og lot jente få “ruse” opp igjen noen ganger, meget populært :)

I følge yr.no kan det enda komme litt snø, og så skal det holde seg kaldt – kaldt og atter kaldt i 10 dager til, da tror jeg vi berger snøen til jul gitt ;-)

Annelise

1 kommentar:

Elisabeth Jensen sa...

Så heldig dere er med all snøen! Håper det kommer mere snø her snart også.