tirsdag 14. desember 2010

Første mønstringsløp unnagjort :-)

….og vi har meldt til neste mandag… :) Men faktisk så er vi allikevel fornøyde med Solsikka’s innsats, selv om vi kom 7 tiendeler for seint i mål. Hadde med GPS klokka i løpet, og hun har da både farten og kondisen inne, men var litt vel heit i topplokket i starten, og sprang avgårde i en dundrende startgalopp. Løpet var satt opp med 4 varmblodser på 1640m og 8 kaldblodser på 1660m. Da vi vendte opp til start, og Sunflower så DEN gjengen med kalde komme dundrende 20 m nedenfor, sa det “poff” i toppen. Hun steila og hoppa avgårde – og det ble rett og slett litt for mye. Hele feltet sprang forbi før damen var nede i trav, men DA gikk det rett og slett “styggfort”. Hun speeda i 1.23 tempo og runda kaldblodsene i en fei. Fikk nesten kontakt med de varme igjen, men la inn en liten galopp i nest siste sving. Der er det noe hun “ikke liker” – for hun har hoppet på akkurat samme plassen flere ganger før. Ergelig med den siste galoppen, ellers hadde vi klart det. Men skitt au. Det ble ei fin treningsøkt om ikke annet.

Neste mandag har vi nok en gang et håp om et profesjonelt mannebein i sulkyen, sist hadde kusken andre hester å kjøre, nå har vi meldt på et par vi tror kan løse oppgaven (LANGT) bedre enn en undertegnede. Får bare håpe en av de har mulighet.

2010-14des-sun_01
Her er Sunflower ute å koser seg i “winter wonderland” på formiddagen :) Tror hun skjønner at “noe er i gjære” – sjekk det blikket ;-)

2010-14des-sun_02

En dampende svett dame etter varminga :)

Så får vi se da, hvordan det går neste mandag. Kommer hun seg ut av volta uten galopp, burde hun klare det, men det vil tiden vise :)

Annelise

2 kommentarer:

Anonym sa...

For en flott treningsøkt ;) Gleder meg til å høre at hun går godkjent!
*heia*

elx

Elisabeth Jensen sa...

Herlig de bildet i luftegården, hun er virkelig skeptisk til hva du har i tankene.

Masse lykke til neste gang, da klarer hun det, farten har hun jo.