fredag 28. januar 2011

Colgate gliiiis ?

Øhø, vell, ikke helt kanskje ? Men midt i tannfellingen er hun i det minste Solsikka vår:

2011-27jan-tenner_01

Det er vel like før den ramler ut den ene tanna i nermunnen, står nytenner klare under, og bare venter på “fri passasje”. Hun tygger og gomler på det meste, gjerdestolper, leietau mm… så det klør vel i gommene til hester i tannfelling også.

I løpet av uka har hun fått noen fine kjøreturer, og har roet seg et par hakk; var ikke så dumt å kutte ned på havren gitt ;-) Det topplokket er heftig nok som det er, og havre i tillegg var ikke spesielt lurt. Forleden dag fikk vi følge av et par bikkjer i Hjelpdalen, de holdt seg bak vogna på vei innover, men da vi snudde opp og skulle tilbake, løp bikkjene i front. Da var det et konkurranseinstinkt som våknet gitt. Med litt tung vogn i blaut snø, la hun seg i sela å sprinta etter bikkjene ! Så ja, det er ei heftig mærr, Solsikka vår :) Svett ble hun, og fin treningsøkt ble det.

I dag skal bare en hest trenes, Eldjenta vår, og resten av dagen går vel med til å forberede Generalforsamling i travlaget, arbeidsledig blir man ikke, når man har et bein eller flere innenfor travsporten ;-)

Annelise

Ingen kommentarer: