mandag 3. januar 2011

Flott start på det nye året !!

Etter et år med mye motgang, mange store skuffelser mm på hestefronen, har 2011 startet knallbra ! I går debuterte Ardvinna for oss på banen, og gjorde et comeback med STIL!! Med Andre H. Stensen i setet fikk hun et fint løp. De startet ut bra, og på oppløpet plukket hun hester og kom på en superfin 3.plass :)) Det var i overkant av hva jeg turde å håpe på på forhånd ;-).

2011-3pl-leangen-2jan

Nå avsluttet vi riktignok 2010 med godkjent mønstringsløp for Sunflower, og godkjent prøveløp for Ardvinna, så vi var liksom i “dytten” og ante at det nye året ville by på gleder – og det har det alerede gjort :)

Vidre planer for Ardvinna nå er en sjekk av equiterapeuten i morgen. Det er lenge siden hun har vært til oss, og jeg er litt spent på hva slags utvikling/forskjeller hun merker. Har også meldt til løp alerede nå på lørdag. Det er V75 dag på Leangen, og et ekstraløp for kaldblodser under 30.000,- kr over 2140m. Tillegg på tjente 15.000,- og Ardvinna med kr 28.000,- “på bok” får dermed 20m de med minst penger. Det har vært overraskende lite hester i lavgrunnlagsløpene på Leangen, så jeg blir vel en smule sjokkert om innmeldinglista viser store overraskelser der…  Vi håper og tror det blir løp til helga også.

Ellers går det bra med bakfoten til Sunflower, småsårene gror fint, og hun er ikke like øm lengre. Kanskje vi prøver oss på en liten tusletur i vogn i dag?  (. . . denne gangen UTEN steilereim under magen . . . :-/ )

Annelise (smiler fra øre til øre !!)

Ingen kommentarer: