søndag 9. januar 2011

På trippelen igjen :-)

I går var det V75 lørdag på Leangen, og Ardvinna gikk et ekstraløp, 2-15årige kaldblods høyst 30.000,- 2140 meter, 20m tillegg ved kr 15.000,- Og jammen ble det nok en flott 3.plass. Denne gangen hadde hun et bedre løp på papiret enn i sin deby for oss, så vi håpa på trippel, og det ble det. Andre H. Stensen kusket igjen, og løste oppgaven veldig bra. De “safe’a” ut av volta og kom fint inn i løpet. På siste bortre skifta Ardvinna gir (trodde ikke hun kunne skifte gir så fort jeg, store mærra ;-) og var i ferd med å runde feltet – så kom det jammen en galopp. Kusken sier det kommer av at hun blir tung framme i siste runde, så han vil av med bussene til neste løp. Travet flyter veldig fint første runde, men hun blir veldig framtung i andre runden og da “klakker hun sammen” – og derfor kom galoppen også. Jaja, kusken mente hun hadde vært med å kjempa om seieren hadde det ikke vært for galoppen. Hun havna sist i feltet, og leverte en siste sving + et oppløp det nesten lukta svidd av ;-) - sjekk; damen flyr jo;

2011-3pl-8jan_01

Hun runder denne gjengen på oppløpet :)

2011-3pl-8jan_02

Dette er en vinnerhest sa kusken etter løpet, ja måtte han ha rett !!

Halling Riga vant, med Rigel Pia på andreplass, faktisk barnebarnet til Rigeljenta det :-) morro! Grattis til Nordtømme med fin 2.plass.

Det var også tilreisende elitehingster på plass for å delta i Troll Jahns Æresløp, kjempe om 100.000,- og lauvbær + sølv :) Det ble min store favoritt Moe Brage som vant forran Mørtvedt Jerkeld. Stilige gutter;

Moe-Brage-8jan2011

Mørtvedt-Jerkeld-8jan2011

Annelise

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer! Herlig å se flyvende frøken Ardvinna :)

elx & co

Annelise Wara sa...

Takk :) Ja det er spenst i damen, virkelig ! Hun var mye lettere i kroppen og "freshere" i steget enn i sitt første løp. Neste løp blir 24 januar, nå skal vi bare kose oss med ridetrening, klatring og galopp fram til da :))

Fuglis sa...

Gratulerer så mye med flott 3. plass, ergelig med galoppen, men sånn er livet!
Ardvinna flyr virkelig avgårde! En flott hoppe!
Lykke til neste gang!

Annelise Wara sa...

Tusen takk igjen :) Ja - vist er hun flott store damen vår ;-) Neste gang blir et lavgrunnlags løp her på Leangen i slutten av januar, og "flyr" hun like bra der, kan det hende vi snuser på et V75 løp på Leangen midt i februar :))