tirsdag 11. januar 2011

Varm kontra kald ?

Nei, jeg lider ikke valgets kvaler ;-) bare har det litt festlig med å sammenligne vårt lille (store)fyrverkeri av varmblodstraver kontra resten av den “kalde” flokken :-) Når de slippet ut etter etter frokost, og “frokost-hvilen” sin, er det relativt lik atferd å se;

2011-3jan-eldjenta_01

Morgenbad, det tar de aller fleste,

2011-3jan-sunflower_01

Her representert ved Eldjenta og Sunflower som er svært nøye med sitt morgebad. Det rulles, fram og tilbake, og damene nyter det åpenbart.

Så kommer en ganske så tydelig forskjell gitt, de kalde går til lunchen umiddelbart;

2011-3jan-flokken

Her er Eldjenta til venstre, lille “grønne” er Utopia, så Rigeljenta (m/teltet på ..hehe), Blessen, Ardvinna og Bromle er bak ballen.

Men hvor er Sunflower ? Hun har ikke til til mat på tverten nei, der i gården er det lopper i blodet, og hun tar jammen med morgengymnastikk etter morgevasken sin hun;

Ja :-) Noen forskjeller er det på varm,- kontra kaldblodstraver :) De i bakgrunnen gomler vidre på maten og later som ingen ting, og Sunflower “joiner” selskapet når loppene er ute av blodet :)

Annelise

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha ha! Herlig!
Mine utøver stort sett også morgengymnastikk, og/eller morgenbad. Men mat er og blir viktigst!

:)
elx & co

Annelise Wara sa...

Det mest festlige med denne bildeserien er de kalde som står helt upåvirket i bakgrunnen og ikke bryr seg om Sunflower som spretter rundt som en duracellkanin ;-) hehe.