onsdag 2. februar 2011

Det lukter vår :)

Og vi skriver bare 2.februar !! Litt forskjellig fra i fjor, men siden vi alerede har hatt to stabile, kalde og flotte vintermåneder, så er jeg helt klar for vår ja :) Nesten all den fine snøen har regna bort i janurar, og det kom over 3 x så mye nedbør (i form av regn !!) sammenlignet med januar i fjor ! Men, heldigvis har vi enda muligheter å trene hest på snø øverst i Beistadgrenda :)) Nesten bart på veien nå, men i Hjelpdalen (mitt lille paradis på jord <3 ) er det snø, og fine forhold for hestetrening.

Tok et par videosnutter fra rideturen i dag. Endelig sol og fint vær, og det lukter jord og vår :)

I den sørlige bergskrenten i  Hjelpdalen er det ofte mye is, og vann som renner om våren. Synes det er ekstra mye i år, kan ikke huske det har vært såååå masse “is-slått” der før.

Men veien mot Beistadmoen og “Gaup-dalen” er det snø og fine forhold:

Hardpakka snø etter traktor, det er fint å trene på !!

På vei tilbake til stallen;

2011-2feb-ardvinna_01

Nesten bart i bakkene, og en liten sprint opp der er fin trim :) for ikke å snakke om gøy !!

2011-2feb-ardvinna_02

Tilbake etter en rolig tur, i det minste et forsøk på bare litt oppvarming og litt løsgjørende dressur etterpå… Svett blir nå damen, hun kan ikke gå og slappe av slik Blessen har gjort i alle når. Nei, Ardvinna tripper avgårde og jobber enten det er skritt eller “rolig” trav, som å sitte på ei “spring-fjær”, full av energi damen !!

Annelise (som er helt klar for en tidlig, mild og tørr vår nå :))

Ingen kommentarer: