lørdag 12. februar 2011

Tre hester trent :) . . .

. . .i går, måtte utnytte det flotte vinterværet, og være ute så mye som mulig. Solsikka har ro’a seg litt, har “landet”, og er forhåpentlig ferdig med sitt lille “ungdomsopprør” ;-) Nå kjører vi på tur igjen, og i går fikk hun tre fine drag nede på Flata. Nå er biler og presenninger over vedstabler til å leve med, og hun oppfører seg i grunnen veldig pent :) Er det rart jeg koser meg i finværet;

2011-11feb-sun_01
Har ikke plukket av damen ørehettene enda, men vi får se om de ikke går av snart også. Blir varm å gå med hette til sommeren. Her tusler vi nedover fra Trøen i flott vintervær!!

2011-11feb-sun_02

Helt ned til E14 går turen, så tar vi noen drag på flata etterpå :)

2011-11feb-sun_03

Hun legger seg godt til i sela og jobber så bra. Veldig ivrig og fin i trening uten å være stri. Regulerbar og fin, kan dog gire seg opp litt om jeg slipper etter og lar henne “frese” avgårde. Men dragene er såpass lange, at det regulerer seg selv, har ikke tenkt å fyre henne opp i topplokket, det er nok der fra før ;-) Så lange rolige tempo-drag er fin trening for Solsikka.

2011-11feb-sun_04
Så må vi spare litt krefter til 3 km oppoverbakker hjem igjen! Det må da bli bra (derby)-lår av slik trening ? ;-)) hehe.

Så fikk Vinge Blessen ut en tur for å lufte lillesøster igjen. Da går turen nedi dalen nedenfor Beistadmoen. Litt synd at sola ikke når helt ned i “dypet” der midtvinters, men det er fine traktorspor for fartsleik der, og de eneste vi møter av levende vesen er vilt som rev, hare, elg osv.

2011-11feb-pia_01

Utopia har vært med storebror der før, og får gå løs neders i dalen. Hun kan løypa, og vet hvor vi kan “ørne-børne” oppover. Vinge Blessen må virkelig stå på for å holde følge med lillesøster, hun er kjapp til beins Pia, og storkoser seg når hun løper fra storebror;-)

Kjekt å trene to hester samtidig :)

Annelise

Ingen kommentarer: