søndag 20. februar 2011

Uflaks !

Ja, det må en si, Ardvinna hadde skikkelig ufaks i går ! I de tidligere løpene har jo feila “selv”, vært stri eller bare rulla over, i går fikk hun seg en “karamell” på siste bortre, hesten foran feila og ble tatt opp litt mye, og Ardvinna kjørte oppi et hjul og fikk en bråstopp. Dermed endte hun bakerst i feltet, men sto på å jobba godt etter det allikevel. Litt av en arbeidsmoral den damen har !! Hun ende uplassert, men med ny rekord; 33.6 (hadde 35.0 fra før), så hun er jo i flott form og bra utvikling, ikke akkurat dårlig å pynte såpass på “pers’n” sin med en bråstopp i banen.

2011-19feb-V75-lop

Her ligger hun i lederryggen, etter en runde. Tom Erik Solberg kusket for oss for første gang i går, og det var en trivelig, ung herremann. Han håndhilsa (hør Leangenkusker; han håndhilsa på sin nye kunde !! = service!!) og tok en prat før varminga. De kom seg feilfritt ut av volta, og Ardvinna løste veldig bra og gikk rett i tet. Så kom Solhus’n og overtok teten med Ildfuksa. Solberg sa rett ut etter løpet, at han ikke skulle gitt fra seg teten. Det var en feilvurdering av han, og det “felte” Ardvinna da Ildfuksa feila på siste. Ellers skrøt han veldig av Ardvinna, hun kan bli god mente han :)), gav oss noen tips om balansering (hun er ikke lett å balansere store mærra), og var et nytt og hyggelig bekjentskap blant kuskene.

Bilder fra sist helg, med blandete følelser . . .

Sist søndag, på morsdagen, så hadde vi en så flott en dag i stallen, både sammen hestene, og sammen ungene (grilla pølser til lunch). Men dagen fikk så trist en avslutning da Rigeljenta sovna inn på kvelden. Bildene fra luftegården den dagen har ligget på kamera helt til nå, men i dag har jeg sett på dem. Det er en serie bilder Jørgen tok av meg og flokken, jeg tar ut plasten etter en oppspist rundballe, og trener litt “plast-trening” med gjengen, som koser seg i sola. Rigeljenta tusler fredlig sammen flokken hun også, og det er de siste bildene vi har av gamlemor :’(.

2011-13feb_09

2011-13feb_10

2011-13feb_11

Utopia er uredd, og tåler fint å bli pakket inn i plast uten at det er noe skummelt :)

2011-13feb_12

Eldjenta er nysgjerrig, men vil ikke la seg pakke inn hun.

2011-13feb_13

Heller ikke Sunflower synes det var særlig skummelt med denne plasten, og Rigeljenta står ved siden av med den store, fine magen sin *snufs*

2011-13feb_14

Ardvinna tar også denne plasten med knusende ro. Bare Vinge Blessen og Eldjenta var litt motvillig til å på kledd på, men de får gjøre unna denne “manndoms-prøven” nesten gang :)

Annelise

Ingen kommentarer: