torsdag 10. februar 2011

Winter Wonderland igjen :))

Endelig, tilbake til god gammeldags februar, slik det skal være, med få minusgrader, nysnø og sol :) Og det beste av alt; slik skal det bli en ukes tid: HURRA :). Flokken går ute hele dagen, og på slike dager som vi har nå, helt til “langt på natt” faktisk. De har mat og vann, og ingen har det spesielt travelt med å komme inn til kvelds. De må hentes og leies inn.

Det vises på Vinge Blessen at det ikke er sprengkulde lengre, han spiser som om han fyrer for minus 25 blå, og noen uker med “0-føre” har gitt ham litt ekstra polstring. Ikke i form av pels – DET er det mere enn nok av, men litt underhudfett :-/ Så nå er det ute å trimme gitt. Blessen får seg noen rideturer i uke nå, med lillesøstra på tamp, og det setter de virkelig pris på begge to (samt undertegnede ;-).

Ardvinna er i storslag etter løpet, full av energi, og har ikke tatt seg ut til tross for “solid opphenting” som de skriver i TGN :-D. Hun hopper og spretter, og tar seg noen runder i luftegården!

Solsikka har også stabilisert seg igjen, på et akseptabelt nivå “fnutte-messig”. Er i fin trening, og i går tok vi turen ned til E14 igjen. Hadde litt problemer å passere en slik “strø-sandkasse”. Noen hadde glemt å ha igjen lokket, og dermed var den en potensiell “bombe” altså! Men jeg fikk da lirka damen forbi, og resten av turen gikk helt strålende. Formen er på plass, og nå må vi snart inn på banen og forberede Solsikka for prøveløp!

Kos i luftegården:

2011-feb09_01

Bestevenninner!! De to henger sammen i luftegården, og Eldjenta er nok Utopia’s STORE stjerne gitt. Virkelig bestiser disse to !

Og så er det pelsmonsteret vårt da; Vinge Blessen:

2011-feb9-blessen_01

Maken til hårpryd, ser ut som en Tinkerhest :) Har nesten glemt at det var SÅ mye hårprakt på gammelvallaken ! Som traver ble han barbert, helbarbert! Jeg er ikke akkurat fan å barbere hest, og unngår det gjerne. Men for Blessen sin del kom vi ikke utenom. Aldri har jeg sett så tett/tykk og voldsom pels på kaldblodstraver før. Han har mere pels enn Bromle !! På høsten måtte han til pers, og ble “skrella” for ikke å koke over i trening. Da tok jeg alt, også hovskjegget. Prøvde jo å sette igjen litt pels på beina, men da så han så ufattelig teit ut, som en “piasava-kost” . . . nei, alt ble tatt. NÅ får det gro, og det er så myyyye finere.

Ingen kommentarer: