lørdag 19. mars 2011

Arbeids-kara :-)

Jepp, det har jeg, et par stykker ;-) Jørgen har vært en tur i vedskogen igjen i dag, og da ble det litt jobbing på Blessen også. Vi har i grunnen ved nok, så det er ikke DER “skoen trykker”, det er vel snarere det faktum at Jørgen trives i vedskogen, og det trives også Blessen med ;-) Dessuten gror det igjen nede på “nerbeitet”, og da er det greit å rydde unna litt ;-)

ved-19mars_1

Tror ikke livet i vedskogen er så ille ;-)

ved-19mars_2

Mens motorsaga gikk for fullt nede i skogen, fikk jeg litt lærolje på sæla, og prøvde den på Blessen. Nesten i minste laget (sæla altså, ikke Blessen, i allefall ikke rundt magen . . . ;-) Og veldig tørt lær siden sæla har hengt “til tørk” i maaange år. Men vi fikk da sæla på (med skoskje), og ut å tråkke opp spor;

ved-19mars_3

Ned til vedstrangene, og opp igjen;

ved-19mars_4

Og trekke dem opp her. Joda, snøen holdt, så vi kobla på trekkliner, og drog opp noen stranger. Blessen har vært tømmerhest før han, og trakk av gledens lyst veden opp fra “beitet”. MEN  - så røyk “dråtten” – og det ble bare noen få turer på Blessen i dag. Vi har et par gamle arbeid sæler til liggende, så vi får se om det ikke er mulig med litt “cut and paste” – og kanskje lappe sammen til ei som tåler et bitte lite vedlass :)

Blessen og Jørgen storkosa seg begge to i dag, det er noen skikkelige arbeidskarer jeg har gitt ;-)

Annelise

Ingen kommentarer: