fredag 25. mars 2011

Det kom en vinter til . . .

Den rakk knapt nok å regne bort snøen, før været snudde, og det gikk over fra regn/sludd/storm, til snøstorm. Men faktisk, foretrekker jeg det siste – om jeg skal velge mellom pest å kolera :-) hehe. Uka her har vært litt “vær-ekstrem”, så det var godt med en litt roligere dag i dag faktisk. Ikke så masse vind, og faktisk litt innslag av sol også – innimellom bygene :-D.

Eldjenta har fått fri denne uka. Hun har trent så godt i hele vinter, og jeg hadde så smått tenkt at hun skulle få seg en hvileuke, og ta seg litt igjen. Det passet godt nå, med storm i kastene, så har hun hatt det like greit i luftegården om dagene.

Ardvinna og Sunflower har fått normalt med trening til tross for skitværet, og begge trener veldig veldig bra for tia. Sunflower har liksom “gått opp et hakk”, blir mere stabil (gemyttmessig) i trening, og jobber SÅ bra, har lett for det, traver på lette bein og har veldig god hjerte/lungekapasitet. Damen er veldig lett-trent!! :-) Gleder meg til hun skal gå løp med, forhåpentligvis om ikke så alt for lenge :).

I dag ble det en litt hyggelig tur, med innslag av sol:

2011-25mars_02

Og litt slik:

2011-25mars_01

Det har snødd en god del i natt, og i bygene i dag, så vi får nok vinterføre en god stund til :)

Vel tilbake og ut i luftegården til resten av flokken som nyter sola:

2011-25mars_03

Så skal det rulles, først et forsøk på å rulle seg i maten;

2011-25mars_04

Det er en morsom dame dette . . . hehe, men hun trilla ned av ballen, og rulla seg i snøen heller:

2011-25mars_05
Og hun er nøyde på det, ruller seg skikkelig !! Det er viktig :)

2011-25mars_06

De andre nyter sola mellom bygene, og tusler fredlig omkring, soler seg eller spiser :)

2011-25mars_08

2011-25mars_09

2011-25mars_10

Ardvinna går bare å “lader batteriene” i sola, skal ut på en liten ridetur i morgen, så er det løp på mandagen. Jeg har bestilt tørr bane, men det spørs om jeg kan bare se langt etter et slikt ørlite ønske. Men det får vi bare ta som det kommer. Med mindre det blir is og piggføre, har vi planer om å rive skoene og la henne gå barfot helt rundt, tror kanskje det setter litt mere fart i damen, vi får se :)

Annelise

Ingen kommentarer: