onsdag 30. mars 2011

Nok en 6. plass :)

Og det må vi bare være strålende fornøyd med, at hun “reparerer” så bra! Vi hadde på forhånd regna med at banemannskapet på Leangen var i stand til å fjerne snøen som hadde falt, for under lå det “sommerbane”. MEN, når de ikke starter å ploge vekk snøen for de første hestene har varmet (!!), så er de alerede alt for seint ute til å få fjerna alt ! Dermed ble det flekkvis is i banen, spesielt fra spor 4 og utover. Ardvinna hadde spor 8 bak bilen, og der “ute” var det vinterføre! Mens de tre innerste sporene hadde “sommerføre”. Travsport blir lotto når banen er i slik stand, og jeg må bare innrømme at det irriterer meg en smule!

Nok om det, vi hadde planlagt å rive av skoene, men kunne jo ikke det pga “vinterføre” i spor 8. Dermed måtte hun dessverre gå tungt belastet, noe hun helst IKKE skal gå. Hun kom fint ut fra start, men ved utgangen av første sving, slår hun på en galopp, som gjør at hun ender sist. Dermed må hun gå den tunge veien og “plukke” hester, noe hun gjorde, og “karret til seg” den siste premien. Hun mista ei baksko under løpet også, og det gjorde jo ikke saken bedre i det hele tatt, tvert i mot, så ble balansen så totalt feil som det går ant. Hun skal være lett framme (!!) – og ikke på en bakfot.

Akk ja. Nå er vi lei vinter og dårlige baner, ser fram til vår/sommer og mulighet for å trave skoløs!

2011-mars28-6plass

På bildet over har de gått en runde, og skal starte på siste runden. Hun har “plukket” en hest, og ligger nest sist her (hvit bryststykke på tvers og hvit kusk). Her er video av løpet, hun havner bakerst etter første sving, hadde hun klart å holde travet hadde resultatet blitt en smule anderledes. At hun feiler får vi ta på vår kappe, det er muligens der bakskoa flyker, samt at hun “slår sammen” pga tunge sko. Stakkar stakker tapre traverdamen vår, neste gang må det vel være Ardvinna sin tur å få bedre betingelser ?? :-)

Annelise

Ingen kommentarer: