tirsdag 26. april 2011

På trippelen med ny rekord :-)

Nok et vel gjennomført løp av Ardvinna, som også denne gangen pynta litt på sine rekorder! Denne gangen var det mellom-distanse rekorden som ble senket til 32.5 :) Sportslig går det virkelig den rette veien nå.

Hun var svært godt meldt i går, ungdomsløp stengt på 40tusen. Litt sliten ble hun i siste svingen, og logga av litt, for så og tenne til på oppløpet, men ikke nok til å hente inn de to strekhestene. Vinneren; H.B. Lykkesvarta var knallgod og vant med flere lengdre, andrehesten; Slottelid Knerten var hun ikke lå langt fra å ta igjen, en halv hestelengde, og 3.plassen var ikke truet i det hele tatt.

2011-april25-3pl_01

Ungdommen bak er Kim Andre Schei, og her er de i rolig varming.

2011-april25-3pl_02

Og her strekker hun ut litt i litt hurtigere trav siste runden i varminga.

Det er alltid litt spennende med ungdomsløp, men i går gikk det pent og pytelig for seg. Det ble en omstart, noe som ikke hadde noen betydning for Ardvinna, Kim Andre traff starten fint på begge forsøkene. Ardvinna hadde 20 meter på strekhestene, og fikk aldri helt kontakt, de drog avgårde og det holdt til mål.

Neste gang blir det sprint på damen, hun skal gå et løp til før det blir en liten pustepause fra banen. Formen er upåklagelig, og hun spretter rundt å luftegården som en ungfole, så det er ingenting som tyder på at hun er sliten etter litt tett program den siste tiden.

Mens Ardvinna fungerer best skoløs i banen, er det tyngre balanse som skal til for Sunflower. Når vi plukka av vintersko, la vi om til lette alusko, noe som ikke fungerer i det hele tatt for Solsikka. Det blir tilbake på Cytek for henne, for lette alu er ikke riktig pr i dag i allefall. Ardvinna trener på cytek, og løper helst skoløs i banen. Blir hovene slitt, får hun lette alusko, men enn så lenge har hun berget fint. Fordelen med cytek er at de bygger så solid såle, slik at barfot i løp går bra, men hvor mange barforløp på rappen sålen tåler gjenstår å se.

Annelise

Ingen kommentarer: