onsdag 6. april 2011

Solsikka på Leangen :)

I går var det solskinn på Leangen, for Solsikka strålte :)) Litt unoter viste hun, men det var STOR forbedring fra sist vi var der (20/12 – 2010). Hun “tok litt av” da vi “kjørte henne opp” for mønstringsløp, så vi var spente på hvordan hun ville taklet møtet med travbanen igjen. Vel – det gikk i grunnen veldig bra ! Egentlig over all forventning :)

Siden hun er en smule ildfull denne damen, foretrekker vi proff kusk på henne. De siste arbeidene har Atle Eggan gjennomført meget bra, men han var syk i går, og da steppa Jomar Blekkan inn. Han kusket henne supert :) og det var en fryd å se henne i løpet :) Varminga tok jeg selv, og det gikk greit. Hun oppfører seg bra i banen, det er i “hest-ringen” for nedskritting hun “tar av” en smule. Det er ganske heftig å kjøre Sunflower, for det er power og vilje, framdrift, og klokkerent trav ! En nytelse rett og slett.

2011-rutinelop-5april_01

Her i ganske så rolig varming, lekker frøken.

2011-rutinelop-5april_02

Over; første rundte. Selv om damen hadde spor 2, valgte Blekkan å starte med spingespor i bakerste rekke (vet ikke hvor mange hester som var med i løpet, resultatlistene er ikke lagt ut enda). Hun oppførte seg pent i volten, og starten gikk flott.

2011-rutinelop-5april_03

Her kjøres oppløp. Hun var melt i det seineste varmblodsløpet (25 – 35 tror jeg), for det er rutine og ikke fart hun trenger. De kjørte pent og rolig første rundten, hun oppførte seg meget pent i feltet, og virker travsikker. Siste runden slapp de opp farten litt, og Sunflower gjorde unna en 1000 meter i 21 tempo !! Dette lover jo bra. Totaltiden ble 1.26.2 – dvs litt dårligere enn prøveløpskravet (1.25 blank) . Men i går var det ikke fart som var tema, og hun har mye å gå på. Blekkan skrøt av henne etterpå, det er bare å melde til prøveløp ja !! Så da gjør vi det, prøveløp ved neste mulighet på Leangen (18 april)

En stilstudie for spesielt interesserte hehe;

Annelise

 

Vår på Trøen;

Ellers har våren kommet over natta – eller over helga i det minste :) Det ble plutselig fin tempratur, opp mot 13 varmegrader i skyggen og sol, så snøen har virkelig fått gjennomgå :-) Deilig, hestene har kosa seg ute i sola:

2011-1april_01

Utopia, Eldjenta og Ardvinna har lagt seg ned faktisk :) de soler seg, snakk om å nyte det gode liv !

Annelise

2 kommentarer:

Elisabeth Jensen sa...

Elsker videoene for oss spesielt intereserte. ;)
Hun ser jo utrolig flott ut. Holder hun hodet kaldt er nok prøveløps kravet det minste problemet.

Annelise Wara sa...

Hyggelig :)) Jada, Sunflower kan trave hun, fint trav i damen, og litt sånn "eksplosiv" styrke, tror kanskje hun kan bli ganske så "speedig" :-). Hun er litt heit i toppen, og har lett for å "øse seg opp", så her gjelder det å holde "hodet kaldt" du. Hun burde klare prøveløps-kravet med glans, om hun ikke tøyser og galopperer. Hun trava som ei klokke i rutineløpet, så det lover bra :)

Vi melder i morra, til neste mandag, blir utrolig spennende. Ardvinna har løp også, så det kan bli en travel og spennende ettermiddag på Leangen :O