tirsdag 3. mai 2011

“Bare” et hurtigarbeid i går ;-)

Ble det på Ardvinna gitt. Hun har stort sett bare “stått på ladning” siden siste løpet, vært på noen koselige tusleturer i marka, og jogga litt løs på ridebanen – for å samle overskudd. Vel, vi har kanskje samla litt i overkant ?? ;-) For mye energi, og brunstig i samme slengen, ble litt mye i topplokket i går, hun hun var stri og feila fra start. Ardsvinna er veldig “dum” når hun feiler, for hun må nesten helt nede i skritt for å finne travet igjen, havna langt bak, og på en sprint så er løpet kjørt da.

Kusken sa etter løpat at det ble bare ei treningsøk for damen, han ville ikke hardkjøre henne bare for kanskje å kapre siste premie, de jogga gjennom, kom i mål med dottene i, helt ukjørt. Veldig ok vurdering synes vi, ingen grunn til å kjøre henne langt nede i “kjelleren” for siste premie, da er det bedre å ta det som ei trening, og komme sterkere tilbake.

Jaja, sånn er det vist å ha hoppe (eller sa dem mærr på Leangen i går mon tro ? de damene jeg prata med etter løpet?? . . . hehe). Hopper og brunst er vistnok et eget kapittel i travet, nytt for meg som bare har hatt valakker og hingst i trening, og nå har vi hele fire, jepp; FIRE hopper (les:mærrer hehe) på stallen. Sånn kan det gå ;-) Nå trives jeg utmerket med våre damer jeg da, så vi får no bare ta de brunstene som kommer, og satse på at de ikke blir brunstige HVER gang de skal ute å trave løp!

2011-mai2_01

Her skal vi ute å varme før løpet, hun er nå lekker uansett plassering i travløp Ardvinna :)

Helgetrim;

Må nesten ta med noen bilder fra ei økt på ridebanen med Sunflower og Eldjenta. På nyhorva bane fikk de løpe fritt de to unge damene, og da tar de seg ut og trimmer :) Eldjenta er blitt veldig stor, omtrent like stor som Sunflower faktisk. Så det betyr vel at Sunflower er ei normal – mot lita varmblodshoppe, mens Eldjenta blir ei stor kaldblodshoppe. De er veldig flotta sammen, og gode venner, og koser seg virkelig når de får målt krefter på ridebanen;

ridebane-30april_01

Fine jenter :)

ridebane-30april_02

 

ridebane-30april_03

En liten pust i bakken, mellom slagene!

ridebane-30april_04

Eldjenta er så utrolig vakker og flott (hilsen STOLT oppdretter ;-)

ridebane-30april_05

Så litt trim igjen.

ridebane-30april_06

Sunflower har mange uttrykk den damen, full av liv og rør :)

ridebane-30april_07

Men jammen er det godt å få litt kos av Jørgen etter endt treningsøkt :)

Annelise

2 kommentarer:

BenteB sa...

Jeg er helt enig med deg: så FLOTT Eldjenta er! :) Lekker farge også!

Annelise Wara sa...

Takk takk :) Jeg skryter nå av hestene våre jeg, er jo så glad i dem og synes de er så fine hele gjengen :) Litt artig med så forskjellige brunfarger også. Blessen & Utopia har samme fargetone, og den er vel rimelig lik din Brego (?), Eldjenta har "rar" brunfarge, nesten litt "bork-aktig", så selv om de er brune så er de veldig forskjellige ja :)