tirsdag 10. mai 2011

Det ble sommer :-)
Enn det, at sommeren kom så brått, vi har hoppa over våren, og gått rett på sommeren, med 20 varmegrader og sol :-)

Den lille flokken får gå nede på "Lynkyl åkeren" nå, eller nerbeitet som jeg kaller det. Det har vært "villniss" der nede i flere år, men etter å ha hatt hestene der de siste åra, blir det bare bedre og bedre. Bromle, Blessen og lillesøster Utopia for kose seg der nå når det ble sol og sommer. Eldjenta får gå litt "fram og tilbake", mens traverdamene må belage seg på et liv i luftegården litt til.

Ellers så går det bra med Eldjenta, sårene gror overraskende bra, og hun har berget over all forventing. Jeg er fremdeles litt rød og blå, men det går snart over. Sunflower har nok pådratt seg en skikkelig strekk eller noe i den duren i "baken" - eller låret, hun er ikke helt patent i travet enda, så når vi får veterinærbesøk til Eldjenta i morgen, blir det vel like nødvendig med en sjekk av bakparten til Solsikka vår. Blodprøven viste ingen økning i blodverdiene, så det er ikke snakk om krysslammelse.

Ardvinna er fremdeles uforskamma frisk og sprek, og skal gå løp neste mandag. Det er like spennende hver gang, og siden Andre H Stensen er på ferie, blir det Blekkan i setet, ingen dårlig vikar det akkurat ;-)

Annelise

Ingen kommentarer: