søndag 26. juni 2011

Det må da gå an :-D

Ardvinna fortsetter å imponere, og i går gikk hun et knall-løp på Leangen. Det ble en flott 2.plass, men måten hun løste oppgaven på var nesten rå !! ;-) Hun er stort og sterk, og vil vinne, og når travet flyter som det skal, så er hun god Ardvinna :))

2011-25-6-V75-2pl_01

Etter forrige løp fikk hun ut på beite en liten uke. Det var sol og sommer, fint vær, og vi syntes hun fortjente å kose seg litt på gress etter to strake førsteplasser. Etter noen rolige dager for restitusjon, tok vi en uke med litt tøffere trening. Flotte klatreturer i marka, og et arbeid på lokalbanen sammen Sunflower, for så å “settes på lading” til Midtsommertravet. Siste uka har de stått inne om natta Ardvinna og Sunflower, og på lørdags morgen fant jeg et opplagt Ardvinna i boksen, som åpenbart har fått en skikkelig dose skjønnhets-søv i løpet av natta ;-)

Utpå dagen bærer det avgårde til Leangen, med magen full av sommerfugler som vanlig. Dette blir ALDRI rutine, jeg er like nervøs uansett om det er hverdagstrav eller storløpsdager ;-) Nå er det ekstra stas å ha med løphest på årets største travdag her på Leangen. Midtsommertravet er årets store høydepunkt, og for Ardvinna var meget hardt meldt, så var det en seier i seg selv å få være med da mange avvises pga stor interesse.

Jeg varmer henne selv, det har fungert godt til nå, så det var ingen grunn til å endre det til tross for storløpsdag:

2011-25-6-V75-2pl_02

2011-25-6-V75-2pl_03

Hun er ivrig, tildels stri, og jeg sitter med støle muskler i armer og bein i dag etter å ha varmet Ardvinna ;-)  … nei, jeg trenger ikke løfte vekter på SATS, får nok styrketrening av Ardvinna ;-) hihi

Da jeg overleverte damen til Andre H Stensen, fleipa jeg med at Ardvinna ikke kunne lese programme, så hun hadde ingen ide om hvor stor konkurransen var, og at flere av norges beste kusker satt i setet. Vi ble enige om at det var bare å kjøre fra start, og trekke unna slik at de gode hestene på tillegg ikke skulle få “noe gratis”. Og som sagt så gjort;

2011-25-6-V75-2pl_04

Over; bilde fra voltestart. Ardvinna hadde spor 6, en fordel for henne med “springespor” utmed gjerdet, framfor et trangt 3. spor!

2011-25-6-V75-2pl_05

Kusken sendte damen rett til tet, og der lå hun helt til Nuuk kom spurtende helt ute ved gjerdet og snappet 1.plassen rett forran mulen til Ardvinna !

2011-25-6-V75-2pl_06

Over; stallsvingen passerers for første gang.

2011-25-6-V75-2pl_07
Siste bortre, Ardvinna strekker ut !!

2011-25-6-V75-2pl_08
Inn mot siste sving, feltet tetner til, og Nuuk (vinneren) legges i angrep i 4.spor (hest nr 12 midt i bildet med røde ørhetter og grønn Garberg i setet).

2011-25-6-V75-2pl_09

På dette øyeblikket var jeg så nervøs at jeg sprang inn i travkroa ..hehe, oppløpet på Leangen er såååå ufattelig langt, og nervene mine sto i taket :-) Nuuk kom som sagt med en sugende spurt helt ute ved gjerdet, og Ardvinna som hadde forsvart seg hele oppløpet, så ikke Nuuk, og trodde hun vant ;-) Men det ble en suveren 2.plass, og vi som håpa på en premie, endte med nest beste :) Utrolig, langt over hva vi hadde lov å håpe på !!

2011-25-6-V75-2pl_10

Lykkelig Red heart.

Hun satt også ny personlig rekord i går (igjen ;-) Forbedret sin voltestart (mellomdistanse) rekord over over 2 sek, og står med 1.29.7 nå. Dermed er mitt andre sportslige mål for året nått; sprenge 30-grensa! Hva skal vi gjøre nå da Ardvinna ? bare late oss og kose oss ? …. hehe, nei, ikke helt, men noen dager på beite blir det nå. Været bestemmer; topp idrettsutøvere trenger å hvile skikkelig mellom trening og konkurranser, og får inn om natta når det ikke er “hvile-vær” ute. Litt rekreasjon nå, så blir det noen rideturer i marka, og vi får se framover og finne fine løp til damen.

Annelise

2 kommentarer:

elx sa...

Herlig lesning! Gratulerer :D

elx & co

Annelise Wara sa...

Takk takk, det var jammen meg ikke mange cm om å gjøre at det ble vår første V75 seier altså :) Utrolig sterkt av Ardvinna å hevde seg i DET selskapet, vi er så STOLTE att :-))