søndag 12. juni 2011

Tropesommer :-))

Vi har hatt ei flott sommeruke i Trøndelag, tildels tropisk har det vært, spesielt torsdagen, med 30 varmegrader og deilig vind :) Hele flokke fikk ut på beite da, både traverdamene og småflokken. Ardvinna var først på en flott ridetur i marka, med mye klatring og styrketrening. Har jo gått to løp (og vunnet to løp :-) på rappen nå, og dermed blir treningen i rolig tempo, med vekt på styrke og ikke fart – vi må jo ta vare på beintøyet til damen.

Etter en deilig dusj, fikk hun ut sammen resten av flokken, og de storkoser seg:

Deilig for Ardvinna og kose seg litt på grønt, og hun blir ønske velkommen av en nysgjerrig gjeng, spesielt Bromle og Utopia synes det er stas :)

beite-9juni_01*
Flott dame dette <3

beite-9juni_02
En fredlig og harmonisk gjeng koser seg i sola, og sjekk de låra til Sunflower (helt til høyre), de tror jeg nok hun har arvet fra sin mor.

beite-9juni_03
Polo Sunshine smiler til fotografen ;-)

beite-9juni_05
Sunflower brunster, og prøver fortvilet å få Blessen sin oppmerksomhet, men han er bare interessert i mat han !!

beite-9juni_06
Så går turen til Brome; “du da, litt tid til ei frustert dame"??” Men nei, ikke tid han heller.

beite-9juni_04
Så kjedelig med slike gammelvallaker … da blir det ut å spise litt sammen Eldjenta. Hun er foresten større enn Sunflower, men det sier mere om Eldjenta, for Sunflower er “akkurat passe” :-) Eldjenta blir stor, Sunflower er 156 på manken, like stor (eller liten) som sin mor, men hun var da stor nok til å tjene 3.5 mill i sin karriære – så JA, akkurat passe stor Sunflower ;-)

beite-9juni_07
Utopia har vokst litt også, her står hun og Ardvinna på rad og rekke, og den bakerste rompa dager 160 cm over bakken, og så stor blir nok aldri Utopia. Det er lårmusker på henne, og det ser ut til at hun blir ganske så lik storebror Vinge Blessen i kroppen, og det er helt greit, Vinge Blessen har flydd fort på banen han :-)

De har fått kose seg litt på gress helt til i dag traverdamene, men nå er det meldt om regn, og da blir det boksliv om natta på Ardvinna & Sunflower, og gress/luftegård på dagtid – litt avhengig av når Ardvinna skal ut å konkurrere igjen, ikke bestemt enda :-)

God Pinse

Annelise

2 kommentarer:

Smilyvero sa...

Først må jeg gratulere deg med to flotte seire til Ardvinna-hun har blitt god den dama der :)

Leser bloggen din litt sånn innimellom-nydelige hester. Må nesten le litt også-virker som om vi praktiserer mye av de samme treningene på løpshestene...kjenner meg iallefall igjen i mye av det.

Lykke til videre med hestene,blir spennende framover med Ardvinna.

Hvis interesse,kan du jo stikke innom hjemmesiden min: www.svankildhestesenter.com. Har selv 3 aktive løpshester som jeg starter med på Leangen:)

Mvh Veronica Lunde

Annelise Wara sa...

Takk for hyggelig tilbakemelding her. Har vært inne på siden din og sett, og jeg fikk med meg Solli Mai sin første seier i din deby, Ardvinna vant samme dagen hun også :)

Vi går litt utenom det tradisjonelle vi, lytter og lærer - og "komponerer" vår egen oppskrift ut i fra det :) Så er det jo morro å se at vi lykkes med vår strategi, selv om den for mange er både rar og uvant. Nå går Ardvinna på beite f.eks - sikkert mange som får "dånevippen" av løpshest på beite. Men så lenge hun ikke blir feit, får hun gå ute når været er bra. Blir det ruskevær får hun inn om natta (sammen Sunflower). Kommer til å flytte henne over til luftegård/stall når det nærmer seg løp igjen, men vi er litt usikre på når neste løp blir. Skulle jo egentlig vært i Drammen til helga hun, gått hoppeløp i V75, men ikke rom for å reise dit akkurat nå.

Vi snakkes, Annelise