torsdag 14. juli 2011

Kveldstur :-)

I går kom sola tilbake til Trøndelag, gledelig gjennsyn, etter noen kalde og regnfulle dager. Ja, faktisk med kuldegrader i fjellet … !!! midt i juli (uhørt … :-@   ). Jørgen jogga over til banen med Sunflower, skulle egentlig trene med en annen likesinnet (varmblodstraver), men vi var litt for seint ut – feriedager her ;-)

2011-sun-13juli_02
På vei hjem etter trening blir hodelag og tøyler bundet fast i sele, slik at Sunflower får være kantklipper. Plukka av damen ørehetter i går, og satte på trekvart stengt hodelag, og hun bød på seg selv og var fin i trening. At hun jobber bedre med makker ved sin side er det ingen tvil om, men i går var hun flink alene også, Jørgen er såååå fornøyd med Solsikka vår :).

Eldjenta og jeg kjørte i bakkene imens, og kosa oss i sola:

2011-jenta13juli_01
Alle sårene etter ulykka på Orkdalen har grodd fint, og bronkitten er over, nå trener hun fint igjen, og ingenting gleder oss mere enn det !

Sola skal skinne en dag eller to til, så blir det “normal sommer” med regnbyger igjen… akkja, det er i det minste grønt og fint i Trøndelag, brunsvidd åker er sjeldent fenomen her – for å si det pent!

Annelise

Ingen kommentarer: