onsdag 6. juli 2011

Nok en 2.plass for Ardvinna, og Sunflower bryter.

Ja, overskriften her er vel travet i et nøtteskall, både topper og bunner ;-) Vel, nå var ikke løpet til Sunflower så veldig stor “bunn” akkurat, for hun viste kapasitet, travet meget fint, helt til inngangen av siste sving; da var det slutt på kreftene. Men Ardvinna “leverte” nok et knall-løp i går, med unnertegnede i setet :-O !! Første løp på over 3 år (kun prøveløp/ruteneløp/monteritt siste årene), så da smakte en 2.plass helt fortreffelig :))

Her er Ardvinna helt klar til å dra på banen, utålmodig og ivrig etter å komme avgårde;

2011-4juli-2pl_01 
Tålmodighet er en dyd . . . i allefall for Ardvinna, som streeever veldig med å stå i ro på stallgulvet. Vil hest UT, og det NÅ :-)

2011-leangen4juli_01
Sunflower derimot, tar det pent, står rolig og venter. De er ganske forskjellige disse to på det området.

Første dame(er) ut var Ardvinna og meg; dameløp for hester med høyest 180.000,- kr, og 20m tillegg ved tjente 120.000,- Ardvinna og jeg starter fra strek med spor 2. Etter et par omstarter kommer vi endelig avgårde, og vi overtar teten før første sving. Der lå vi til de tuta for oppløp, da angriper Rigelin og Gjerv Prinsen. Ardvinna tar en flott 2.plass :)) bak Rigelin. Pr 5 juli 2011, topper hun nå statistikken på Leangen over kaldblods eldre enn 5 år :)) Utrolig !!

Sunflower skulle gå sitt første løp mandagen, og i etterpå klokskapens navn, vet vi det var kanskje litt tidlig (?). Andre H Stensen kusket Sunflower, og mente etter varming at “det blir da traver av denne her” :)) Sånt liker vi å høre. I løpet kom hun fint ut fra volta, og travet egentlig en superflott første runde. Men så tok kreftene slutt (de åpna på 20, og vant på 18.9). Stensen brøt, trodde kanskje hun var tett i halsen så vi drog rett ned til klinikken og fikk lyst henne i halsen uten å finne noe der. Tok også en blodprøve og får svar i morgen (i tilfelle det er en infeksjon på gang som ikke var synlig i halsen). Mest sannsynlig ble hun bare sliten, litt for lite løpstrening, men da vet vi det.

Men vi vet også at hun kan trave, så når hun får på plass kondisen, kan det bli riktig så spennende med Sunflower i løp :)

Bilder fra Sunflower sitt løp;

2011-leangen4juli_02

2011-leangen4juli_03

2011-leangen4juli_04

I dag, eller klokken har passert midtnatt (så jeg burde vel sagt i går .  . hehe) var det to spreke og opplagte damer som møtte meg i stallen. Flokken sto ute, mens traverne har vært inne og slappet av. De fikk ut på beite sammen resten av gjengen, og får kose seg litt nå. Sunflower skal trenes som normalt, og kanskje litt mere enn normalt ;-) Men Ardvinna skal få en velfortjent liten pause på gress nå. Blir ikke flere løp for henne nå i juli, så får vi se hva augustbulletinen har å by på i august :)

Stas å komme ut til resten av flokken :)

Annelise

Ingen kommentarer: