fredag 19. august 2011

Det går mot høst…

Pussig dette, om vinteren går en bare å gleder seg til vår og sommer, og før en rekker og trekke pusten og å litt farge på kroppen, er det jammen ta meg straks høst ! Hvor blir alle dagene av?

Tja, det går med til å trene hest, mye av dagen ;-) Begge de to varme har fått trim i dag, ridetrim :-) DET passer godt for meg og min rygg!! Tok første turen med Sunflower, så fikk Ardvinna, Alf og Eldjenta ut i luftegården. De står fast inne om natta nå, mens Bromle, Blessen og Utopia er ute og skal få være det så lenge været tillater det. De fikk inn når vi satte nedbørsrekord, men slikt skjer (heldigvis!!) ikke hver dag, så nå er det uteliv på dem igjen.

I fjor var Sunflower redd kyr, i år har hun taklet dem mye bedre:

2011-19aug-sun_02

Å se de små på avstand er bare barnematen nå :-)

2011-19aug-sun_01
Og jammen lot hun seg ikke skremme da denne titta fram, så vi satser på at også Sunflower er en ku-sikker hest nå !

2011-19aug-sun_03

Tilbake til stallen nytes litt gress før vi går inn å dusher av oss litt svette.

Ute står Alf klar til tur, eller klar og klar fru Blom, han har laget litt arbeid til meg….

2011-aug19-alf_01

Ikke bare bare å “klaske på” en sal på denne marinerte hesten her gitt. Ble litt jobbing med kosten før vi kom oss ut. Det ble ei litt tøffere klatreøkt på Alf i dag, som begynner å like seg i kneika nå. Går på med friskt mot å toppa ører, og pulsen bikker over 200 før vi når toppen. Phu!! det er nok tungt enda, og vi er ikke oppe i like mange drag som Ardvinna tar, men jeg merker fremgang, og DET er gøy!!

Det er noen som HAR det ja :-)

På gården nedenfor Beistadtrøen er det en liten flokk som fremdeles lever det glade livet ut på beite, og det har vært kjempekoselig å følge med føllene hvordan de har utvikla seg fra de kom hit i juni og fram til nå:

nabohester

Føllene er begge etter Bokli Eld, ei hoppe og en hingst, født samme natt i vår.

På Trøen er det flere som bare koser seg, varmt og godt, da sløver man bare;

2011-aug19_01

2011-aug19_02

Ser ikke ut som de lider noen nød akkurat, mat er det i alle fall nok av… :-/ Blessen er blitt god og rundt, for å si det svært pent *host host*.

satser på fint vær resten av helga også :-)

Annelise

Ingen kommentarer: