tirsdag 23. august 2011

En helt grei 5.plass

Ble det på Ardvinna i går. Etter en litt “dårlig” start fra et trangt 3 spor, ble hun hengende i samme sporet resten av IKEA svingen. Kom seg ikke inn, og ble derfor bakket bakerst. På voltestart er 3. og 4. sporet det verste for digre Ardvinna. Blir trangt og vanskelig å snu opp med noe fart i kroppen for alle egentlig, og jo større hest, jo værre er det. Etter en runde angrep Stensen i IKEA svingen, og nok en runde i 3.spor. Det gikk nok fort siste runden, og sportslig fungerte hun helt ok. Etter å ha blitt bakket bakerst i en førsterunde i “bare” 31 tempo, har hun levert en rimelig kjapp sisterunde da hun kom i mål på sin rekord; 1.29.5. Dermed har vi lov til å være missfornøyd, hesten fungerer, men var litt uheldig med sporene underveis.

Skofteblesen vant i går, og var nesten overraskende god. Han har ikke startet mange ganger, og vunnet mye og dermed klatrert veldig fort opp i grunnlag, så hans seier var litt imponerende :-)

2011-aug22-5pl
Over; Rett etter start.

Ikke noe løp neste mandag, Ardvinna har ikke løp. Alf derimot har en ok løp på papiret, men vi heller litt is i magen å venter litt. Synes enda hans pulskurver ikke er helt “der”, så han har ikke vont av litt mere kondistrening og styrketrening. Kanskje vi satser på lunchtrav den 6 september ? Vi får se. Sunflower trener veldig godt i sine boots, heldigvis :-). Etter å ha tråkka av seg et par sko (og litt hovvegg) på beite, var hun temmelig sårbeint. Men etter et par uker barbeint og på boots i trening, har hovene kommet seg betraktlig. Selv om vi har opplevd dette gang etter gang på ulike hester; at hovene restitueres superkjapt barbeint, så blir jeg like overrasket hver gang. Denne gangen trodde jeg det ville ta tid, men den gang ei, hun strutter Solsikka vår. Ikke helt 100% i venstre skinke enda, men Marit Sæter kommer og fikser dette snart :-)

I dag er det varmblodsene som skal få trimmet seg, sola skinner og det er bra så mye som det har regnet i august. Ut å nyte fine sensommerværet :-)

Annelise

Ingen kommentarer: