torsdag 11. august 2011

Kveldstur :)

2011-alf11aug_01

På Alf og Eldjenta i kveld. Jørgen jogga over til Resvee og inn til Hestsjøen med Eldjenta. Der fikk hun krysse bekken for første gang, og etter litt nøling, fant hun ut at det var veldig gøy å plaske i vannet:

Eldjenta-i-bekk-1

Eldjenta-i-bekk-2

De ble nok blaute på beina begge to. Hun burde strengt tatt ha rulla seg i bekken frøkna, for hun har rulla seg i gjørma og det lå nok et kg sand/jord på stallgulvet før de kom seg ut. Men nei da, plaske med tottelottene, og hjem å rulle seg i søla etterpå :-P hehe.

Jeg og Alf red en tur nedi Hjelpdalen og Beistadmoen. Bakkeklatring i kveld, og han jobber godt ! Merker at det er uvant for han, men han jobber glad og positivt, men det er langt igjen til å durer opp slik Ardvinna gjør. Hun er rå i bakkene, var ute i formiddag hun, og for henne er det ingen bakke som er for lang eller for bratt. Makan til bulldoser opp skal en leite lenge etter. I fjor da vi kjøpte henne i mai, blåste hun som en blåhval etter ei kneik, da var bakkene TUNGE! nå starter hun ut i full galopp, og tar de om og om igjen… :) Gøy! Om et år er vel Alf “der” han også ;-)

Annelise

Ingen kommentarer: