mandag 29. august 2011

Megadose miljøtrening på Sunflower.

For i helga har hun deltatt på den store landbruksmessa i Stjørdal; Agrisjå 2011 :-). Hun representerte varmblodstraveren i raseparaden, og fikk en overdose miljøtrening, og var ufattelig flink :)) Vi kunne gjort det litt enklere å ta med Alfalfa, men han trenger ikke miljøtrening, cool og behagelig som han er. Når vi først skulle ta turen, måtte vi unytte det til vår fordel også, og gi Sunflower muligheten til å få skikkelig påfyll med sosialisering og miljøtrening.

Vi var rimelig sikre på at hun skulle “tåle” dette, men at hun skulle ta det så pent som hun gjorde var litt i overkant av hva vi forventa på forhånd. Vi møtte opp i god tid og lessa av sammen noen ridehester på Nye Stokkan Ungdomsskole:

2011-agrisjaa_01
Ikke så mange biler og publikum enda, men turen fra parkeringen ned til messeområdet var fullt av utfordringer for Solsikka vår. De store fine ridehestene tok det hele med stoisk ro, og det smitta over på “loppa” vår, som på litt stive ben, og med toppa ører og et våkent blikk tusla avgårde.

2011-agrisjaa_02
Eller våkent og våkent fru Blom, i blandt var det tryggest å bare lukke øynene å la det stå til ;-)

2011-agrisjaa_03
En flekkete hest er det trygt å ba bak, selv om røyken fra Villmarks-avdelinga på Agrisjå virkelig så skummel ut !!

2011-agrisjaa_04

Under ei gangbru, med store brummende biler sidenav gikk greit, begynner å bli verdensvant Damen ;-)

2011-agrisjaa_05

Så har de ankommet visningsplassen, og høytalere testes… iiik det var skremmende lyder !!

2011-agrisjaa_06

Så trener de litt på å gå i ringen, men scenen med høytalere og blomsterpynt mått hun gå forbi noen ganger før hun gjorde det i avslappet gange ;-) Litt på stive bein i starten.

2011-agrisjaa_07

Det tok ikke så lang tid før hun slappa av, og kunne stå å se på alt rundt henne med avslappet holdning og blikk, Jørgen er svært fornøyd med Solsikka vår :)

2011-agrisjaa_09
Så var det inn i teltet å slappe av litt før selve raseparaden kom i gang. 18 raser var representert, og Sunflower skulle inn som nr 16, så her var det bare å smøre seg med tolmodighet, og hun takla ventingen veldig bra.

2011-agrisjaa_19

Veldig inhabil tør jeg konkludere med at hun IKKE gjorde skam på rasen sin ;-) , tvert i mot, hun strålte som en Dronning i ringen, dette var greit ja :)

Har lagt ut bilder av alle rasene i et åpent album på Facebook; om linken virker finnes de >>HER.

Annelise

Ingen kommentarer: